• Betegség téma

    drportal.hu
    A kínai orvosok a közlekedési balesetek enyhítésének érdekében, megpróbálják betegségként kezelni az országra jellemző rossz autóvezetési technikát.
    Betegség

    A rendszertelen étkezés és a mozgáshiányos életmód miatt szinte észrevétlenül kúsznak fel ránk a kilók. A többletsúly később számos krónikus betegség kialakulásáért lehet felelős. Videónkban Dr. Torzsa Péter háziorvos ad hasznos tanácsokat Mártonnak a komolyabb baj megelőzésére.

    Olvasson további egészségtudatos tippeket: egeszsegedre.webbeteg.hu

    CIG Pannónia
    Van a betegségeknek egy olyan csoportja, amelyek valódi félelmet váltanak ki belőlünk, hiszen a halálozások jelentős részéért felelnek. Az úgynevezett rettegett betegségek közé tartoznak pl. a rák, a stroke és a szívinfarktus.(x)
    WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró
    Egy nagy ünnep mindig jó alkalom arra, hogy az ünnepi zsongásban egy kicsit magunkba (vagyis jelen esetben a statisztikáinkba) is nézzünk. Tegyük most meg ezt az egészségünk szempontjából! Több egészségünkkel kapcsolatos kutatást gyűjtöttünk össze, hogy megtudjuk: hogy is állunk az egészségünkkel mi, magyarok.
    WEBBeteg - K. J. fordító
    Egy menopauzán átesett nők bevonásával készített amerikai tanulmány szerint a vizsgált alanyok által fogyasztott multivitamin-készítmények semmiféle hatással nem voltak a szív- és érrendszeri, vagy daganatos megbetegedések kialakulásának valószínűségére.
    Medipress
    A férfiak alacsony tesztoszteronszintje növeli a szívbetegség és más betegségek miatti korai halálozás kockázatát – olvasható a Heart október 20-i számában.
    Független Hírügynükség
    Vissza kellett fordítani egy utasszállító repülőgépet a kifutópályáról, mert rosszul lett 23 utas.
    MTI
    A halálozások felét okozó keringési és a negyedét okozó daganatos betegségekben megfigyelhető jelentős és növekvő leszakadás okolható elsősorban a magyarok jóval rövidebb várható élettartamáért.
    MTI
    Az ember minden génből két kópiát örököl, egyet az anyától, egyet az apától. A genetikus imprintingnek nevezett folyamat során dől el, hogy melyik génváltozat aktiválódik, lép működésbe.
    Független Hírügynökség
    Drámaian csökken az egészséges öregkorra való esélyük azoknak a nőknek, akik fiatal felnőtt korukban túlsúlyosak - állapították meg egy tanulmányban, amely szerdán jelent meg a British Medical Journal (BMJ) című brit orvosi lapban.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!