Ilyen nincs, és mégis van?

Hirdetés
megjelent:

Ó, hát nem meséltem még, hogy jöttem össze Balázzsal?! Az én spéci lávsztorimtól dobsz egy hátast, ráadásul hepiend is van, pedig minden ellene dolgozott! És az egészet egy „varázspálcának” köszönhetem... (x)

Biztos megvan még, ugye, az a szüreti parti, amire el akartál cipelni, aztán te nem jöttél, mert kiment a bokád? Én meg irtóra kivoltam attól a nyavalyás „altáji” fertőzéstől, de csak rászántam magam. Rémes viszketés meg egyéb jelek „odalent”, már temettem magam gondolatban, de egyszer csak ott állt előttem a Balázs két dézsa szőlő között. Ahogy rám nézett azzal a királykék szemével… Ez nem lehet igaz! Azt se tudom, mit szedtem össze, szerintem köze volt a vizes bikinihez, amit nem cseréltem le pár napja az agárdi strandon.

Szóval elsőre észre se vettem azt tüsihajú bombázót az én Adoniszom hóna alatt, aki láthatóan nem az anyukája volt. Hát itt több okból sincs esélyem, gondoltam, és ezzel elrohantam a vécére, magammal rángatva a nővéremet. Pisilés közben épp a haditerven filóztam volna, de kizökkentett, hogy olyan fura túrós váladékot láttam a bugyimon! Hadarom a tesómnak, mi történt.

Mielőtt válaszolna, kilép a másik fülkéből a tüsihajú. Kedvesen odaszól kézmosás közben, hogy biztos valamilyen intim fertőzésem van. És hogy a bátyja, a Balázs ötödéves biomérnök-hallgató az egészségügyi appokból fog szakdolgozatot írni és nem ismer tabukat, ha női bajokról van szó. Ez a csaj nem százas – gondoltam, de szexibombi belém karolt, és már vitt is magával, mint egy hivatásos ápolónő. Balázs meg azonnal váltott profi mérnökjelöltre: Elnézést, kicsit elrabolnám a „pácienst”, hogy átbeszéljük a helyzetet!

Előveszi a mobilját, és két pillanat múlva odatolja az orrom elé: Nézd, ezt a weboldalt tegnap fedeztem föl: www.intimfertozes.hu. Jó eséllyel vagy hüvelygombád, vagy bakteriális hüvelyfertőzésed van – mondja nyugtatóan. - Itt szó van a Canestest-ről is – kotor bele a hátizsákjába -, amiből vettem egyet ma reggel, mert mindent ismernem kell, nőgyógyásznak készülök. Ez 10 másodperc alatt segít kideríteni, hogy melyikkel állhatsz szemben, ha gyorsan szeretnél irányba kerülni addig is, amíg eljutsz orvoshoz.

Ez a kétféle fertőzés a leggyakoribb a nőknél, és más-más fajta kezelés is kell rájuk. Suta mosollyal folytatta: Nyugi, én is érzem, mennyire gáz a helyzet, nem gondoltam, hogy ez a tesztpálcika intézi el, hogy kettesben maradjunk... Jegyezd meg, amit a kedvenc profom mond mindig az egyetemen: ami mindenre jó, semmire se jó. Ne kísérletezgess házi szerekkel!

Canesten

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft., 1117 Budapest, Dombóvári út 26.
CH-20230613-29

Cikkajánló

A leggyakoribb hüvelyfertőzések

Dr. Soltész Annamária, általános orvos
Hüvelyfertőzés
Melyek a leggyakoribb hüvelyfertőzések? Mi okozhatja ezeket? Milyen tüneteik lehetnek a leggyakoribb hüvelyfertőzéseknek?
Gyógyszertárolás
Gyógyszertárolás

Az otthoni gyógyszertárolás szabályai.

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Tekse István, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász
WEBBeteg - Dr. Szalóczy Péter, nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.