Kiknek és miért ajánlható az AHS olaj?

Szponzorált tartalom
megjelent:

A mai rohanó világban, ahol az étrendünk is ennek megfelelően változik, nem árt fokozottan figyelni, mit viszünk be a szervezetünkbe. Az AHS olaj olyan különleges termék, ami a világ egyik legkiemelkedőbb Omega-3 étrend-kiegészítője: segít visszaállítani az egészséges anyagcsere alapjait és megőrizni immunrendszerünk egészségét. (x)

AHS, a természetes sarkvidéki olaj

Napjainkban az emberek nagy részének étrendjében magas az Omega-6 zsírsavak aránya az Omega-3-hoz viszonyítva: akár 20-30:1, vagy még magasabb is lehet. Minél alacsonyabb az Omega-6-Omega-3 közötti arány szervezetünkben, annál jobban tudja kontrollálni testünk a gyulladást, és annál kisebb az esély a bizonyos betegségek kialakulására. Az Omega-6 magas számban előfordul pl. gyorséttermi ételekben, napraforgóolajat és/vagy kukorica szirupot tartalmazó feldolgozott élelmiszerekben, tofuban, majonézben, szójababban, földimogyoróban, kesudióban.

Egy tanulmányban azt találták, hogy az Omega-3 index (az Omega-3 százalékos aránya a vérben) 7,3%-ra való növelése 90%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert ez a mérőszám az emberek nagy részénél 2-3%.

Az AHS természetes sarkvidéki olaj nem csak egy egyszerű Omega-3 termék, sokkal több annál

Az AHS olaj a fogyasztásra kifogott északkeleti tőkehal, fekete tőkehal és foltos tőkehal visszamaradt részeiből készül, amelyet aztán a Kréta szigetéről származó organikus extra szűz olívaolajjal elegyítenek.

Az AHS olaj rendkívül magas természetes DHA-t tartalmaz, ami a testünk számára a legfontosabb Omega-3 típus. Az AHS olajban az EPA-típusú Omega-3-mal a sejtjeink számára optimális egyensúlyban van jelen. A DHA és EPA a szervezet anyagcseréje során gyulladáscsökkentő anyagokká alakulnak. Ezen felül az Omega-3 zsírsavaknak rengeteg egyéb, más szervrendszereket érintő pozitív, egészségóvó hatása van, így egészségmegőrzés, immunerősítés céljából ideális táplálékkiegészítő lehet.

A terhesség során fogyasztott Omega-3 csökkenti a koraszülés, illetve az alacsony születési súly kockázatát. Az anya és a gyermek szervezetében az Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a vérnyomás, a véralvadás, a gyulladásos reakciók szabályozásához, és az egészséges idegi működéséhez is. Emellett az anyákban az alacsony DHA szint a terhesség alatti és a szülés utáni depresszió képében mutatkozhat meg, illetve ezek tüneteit ronthatja.

Az Omega-3-at rendkívül jó minőségű extra szűz olívaolajjal vegyítik az AHS olaj előállítása során. A hozzáadott D3 -, és E vitaminnal pedig fokozottan jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Bármely életkorban, illetve várandósság alatt fogyasztható és ajánlott is fogyasztása.

Az AHS-olaj hozzáadott D-vitamin tartalma az anyát és a babát is támogatja. A D-vitamin szükséges a gyermekek csontjainak és fogainak fejlődéséhez és egészségéhez. Az extraszűz olívaolajnak számos jótékony hatása van a szív-és érrendszer támogatásán keresztül az anyatej megnövelt E-vitamin szintjéig.

Otthon, könnyedén

Az AHS olajhoz tartozik egy egyedi vércsepp-teszt, amely otthon, könnyedén elvégezhető, orvosi közreműködés nélkül. A teszt anonim módon küldhető be egy független laborba elemzésre (VITAS AS, Oslo, Norvégia). Az eredmény az Omega-3 indexről és Omega-6/Omega-3 arányról online lesz elérhető 3-4 hét elteltével.

Az AHS olajról bővebben itt olvashat.

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.