Intimlézeres kezelés a szülés utáni komfortérzetért

Szerző: Bársony Orvos-Esztétika - Szponzorált tartalom

A szülés kívül-belül átformálja az anyukákat, hiszen nemcsak baba, de anya is születik. A boldog pillanatokra azonban árnyékot vethet, ha az intim testtájak nem regenerálódnak megfelelő mértékben. (x)

A kialakuló inkontinencia és hüvelyszárazság hosszú távon megkeserítheti a mindennapokat. Az intimlézeres kezelés műtét nélkül is segít, hogy az öröm valóban felhőtlen legyen.

A baba születése során a hüvelycsatornán halad keresztül, melynek kötőszövetei rugalmasan képesek alkalmazkodni ahhoz a hihetetlen a fizikai teljesítményhez, melyet a kitolás jelent. A hüvely a szülés után fokozatosan regenerálódik, ám ez nem minden esetben valósul meg teljes mértékben. Ennek oka épp úgy lehet egyéni adottság, mint egy nehezebb, kötőszöveti sérülésekkel is járó szülés.

Különleges lézertechnika lehet a segítség

Amiről sokan hallgatnak

A szülés után a hüvely kötőszövete és a kismedencei izomzat meglazulhat, a hüvely tágabb maradhat. Mindez nemcsak a felhőtlen szexuális élet örömétől foszthat meg, de vizelettartási problémákhoz is vezet. A huszonéves, elsőgyermekes anyukák 15%-a tapasztal vizeletcsöpögést. 40 éves kor körül már az anyukák fele szenvedhet a kitágult hüvely és a lazább kismedencei izmok okozta hasonló kényelmetlenségtől. Mindezt a hormonális változások által okozott hüvelyszárazság is fokozhatja, ami fájdalmassá teszi az együttléteket. A kor előrehaladtával még nagyobb az esélye annak, hogy inkontinencia lép fel.

Különleges lézertechnika lehet a segítség

Sokan azért halogatják az intim probléma rendezését, mert attól tartanak, hogy hosszadalmas felépüléssel járó műtétre van szükség, és nem szívesen szakadnának ki ennyi időre a tevékeny hétköznapokból.

A Bársony Orvos-Esztétika CO2RE intimlézeres kezelése fájdalommentes, gyors és műtét nélküli módszer, ráadásul lábadozási idő nélkül. A lézer serkenti a szövetek rugalmasságért felelős kollagén fehérje termelődését, így segíti a hüvelyfal regenerációját és a hüvelyfal feszességének visszaállítását. A hüvely vérellátása ugyancsak javul, aminek a hüvelyszárazság enyhítésében és a váladéktermelés fokozásában van szerepe.

Fájdalommentes, gyors és műtét nélküli módszer

A nőgyógyász szakorvos által végzett kezelés alkalmanként mindössze 20 percet vesz igénybe és nem jár gyógyulási időszakkal. Az CO2 lézert kibocsátó eszköz megjelenését, használatát tekintve hasonló egy hüvelyi ultrahanghoz és nem jár kellemetlenséggel sem. A beavatkozás fájdalommentes.

Az intimlézeres beavatkozás előtti nőgyógyászati konzultáción szakorvosunk felméri a hüvely aktuális állapotát, elmagyarázza a kezelés pontos menetét és örömmel válaszol bármely felmerülő kérdésére.

Még több tudnivalóért keresse fel a Bársony Orvos-Esztétika weboldalát!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Porckorongok Porckorongok

A porckorong-előboltosulás és -kiboltosulás tünetei és kezelése.

Miért kell a reméltnél tovább...

Tesztekről, laborokról, csúszásokról - közérthetően. Az omikron gyorsan végigsöpört a világ nagy részen, így az Egyesült Államokon is, ahol nem...

Mitől érezhetjük üresnek az...

A szakemberek kutatásai szerint alig létezik olyan ember civilizáltnak tekintett világunkban, aki nem érezte volna valaha üresnek az életét, a lelkét...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.