Ha sérülés, Leukoplast

WEBBeteg - Támogatott tartalom
megjelent:

A bőr felszínét gyakran érik sérülések. Legyen szó akár a legkisebb sérülésről, a seb védelmére minden esetben szükség van. A kisebb sebeket, horzsolásokat otthon is megfelelően el tudjuk látni, ha minőségi terméket használunk. A hazánkban régóta ismert és elismert Lekukoplast termékcsalád a sebek, sérülések szakértője. (x)

Otthon, munkában, egyszerűen

Sérülés bármikor érheti testünket, ezért jó, ha van kéznél Leukoplast. Segítségével egyszerűen és fájdalommentesen láthatjuk el szakszerűen a sérüléseket. Használjuk otthon, a munkában, de tartsunk a táskában vagy az irodában is belőle.

De tudták, hogy 4 különböző termék közül választhatnak?

Hiszen a Leukoplast a speciális esetekre is gondolt. Nézzük, milyen helyzetekre ajánlottak az egyes termékek.

A Leukoplast gyors, hosszan tartó tapadást és ez által biztonságos rögzítést tesz lehetővé. Nagy ragasztóerejű, ideális orvosi eszközök és kötések rögzítéséhez. Hordozófelülete speciális szövésű, bőrszínű viszkóz. Cink-oxid és kaucsuk ragasztóanyaga magas minőségű mikroporózus szerkezetű. Levegő és vízpára számára átjárható, vízlepergető. Különösen nagy szakítószilárdságú, nehezen szennyeződik.

A Leukofix filmjellegű, minden esetben jól alkalmazható ragtapasz. Multiperforált, átlátszó, így kiválóan alkalmas a sebkörnyék megfigyelésére, felülete minden irányban könnyen téphető, egyszerű és gyors használhatóságot biztosít. Hordozófelülete perforált polietilén fólia, ragasztóanyaga bőrbarát poliakrilát. Bőrbarát, fájdalom- és maradványmentesen eltávolítható. Vízpára- és levegőáteresztő, vízlepergető. Röntgensugár számára átjárható. Alkalmazása kiváló sebkötöző anyagok rögzítésére.

A Leukosilk bőrbarát tulajdonsága miatt túlérzékeny és sérülékeny bőr esetén is alkalmazható. Hordozófelülete különösen finom cellulóz-acetát rostokból készült, fehér színű, puha selyem szövet. Ragasztóanyaga bőrbarát poliakrilát. Puha anyaga jól alkalmazkodik a testkontúrhoz. Téphető, fájdalom- és maradvány nélkül eltávolítható. Levegő, vízpára és röntgensugár számára átjárható. Alkalmazása hatásos a sebkötöző anyagok rögzítésére.

A Leukopor a különösen érzékeny bőrű, gyakori kötéscserét igénylő betegek számára ideális ragtapasz. Csecsemők és idős betegek, valamint intenzív terápiás kezelés alatt álló legyengült, sérülékeny betegek bőre is jól tolerálja. Hordozóanyaga vékony, fehér színű poliészter – viszkóz flísz. Ragasztóanyaga bőrbarát poliakrilát. Könnyen téphető, fájdalom- és maradványmentesen eltávolítható. Levegő, vízpára és röntgensugár számára jól átjárható, vízlepergető.

A vény nélkül kapható Leukoplast termékcsaládból mindenki megtalálja a számára ideális sebkötöző anyagot.

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Virágh Zsófia, bőrgyógyász
Diabétesz-láb Szövetség - Rising Károlyné alelnök
Diabétesz-láb Szövetség - Rising Károlyné alelnök
Diabétesz-láb Szövetség - Rising Károlyné alelnök
WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.