Tartson velünk az emeletre! - Stannah lépcsőliftek

Polizo Kft.
megjelent:

Sok embernek, különböző okokból (életkor, betegség stb.) nehezére esik a lépcsőn közlekedés. Nekik ajánljuk a Stannah lépcsőlifteket, amelyek alkalmasak mindenféle lépcső akadálymentesítésére, lakásba, családi házba, akár több emeletes társasházba, kertbe vagy közintézményekbe is. (x)

Gyártója egy 1867-ben alapított, családi kézben lévő vállalkozás, amelynek központja a dél-angliai Andoverben van. Az ilyen hosszú és sikeres működés az általa gyártott, igen keresett és kiváló minőségű termékeknek köszönhető.

A vállalat ma a világ elsőszámú lépcsőlift-gyártója, évente mintegy 20 ezer darabot gyárt és értékesít világszerte.

Stannah

A lépcsőlift a lépcsőhöz rögzített sínen, elektromos meghajtással mozgó szék. A sínpálya vonalvezetésétől és felhasználási helyétől függően készül egyenes vagy íves, kültéri vagy beltéri használatra egyaránt. Működési elve leginkább a fogaskerekű vasútéhoz hasonlít.

Többféle kialakítású, komfortfokozatú és felszereltségű székkel rendelhető, számos beépített biztonsági eleme van a zavartalan és balesetmentes működés érdekében. Akkumulátorról működik, amely automatikusan töltődik, ezáltal áramszünet idején is használható. Az alapfelszereltség része két távvezérlő, amelyekkel hívható, illetve küldhető a szék. A könnyebb ki- és beszállás érdekében az ülés elforgatható, használaton kívül pedig a lábtartóval és a kartámasszal együtt felhajtható.

A székhez különféle színű és anyagú kárpitozás rendelhető. A telepítés alapvető feltétele, hogy a lépcső szélessége elérje a 70-75 cm-t. A helyszín felmérése digitális fototechnikával történik, számítógépes szoftver tervezi meg a pályát, és ennek alapján a sín legyártása egyedileg, az adott lépcsőhöz illeszkedően történik! A lépcsőlift telepítése nem jár bontási munkálatokkal, és csak néhány órát vesz igénybe.

Stannah

POLIZO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
2011 Budakalász, József A. út 75.
Telefon: 06-26-540-315, 06-26-540-316
Kereskedelmi képviselő: 06-20-550-2774
Web: www.stannah.hu
E-mail: [email protected]

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.