Akadálymentesítés téma

Tartson velünk az emeletre! - Stannah lépcsőliftek

Polizo Kft.

Sok embernek, különböző okokból (életkor, betegség stb.) nehezére esik a lépcsőn közlekedés. Nekik ajánljuk a Stannah lépcsőlifteket, amelyek alkalmasak mindenféle lépcső akadálymentesítésére, lakásba, családi házba, akár több emeletes társasházba, kertbe vagy közintézményekbe is. (x)

Jelentősen nőnek a vakok és gyengén látók életfeltételeit javító támogatások

MTI

Jelentősen nőnek a vakok és gyengén látók életfeltételeinek javítását szolgáló támogatások - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken Tatán, a fehér bot világnapja alkalmából.

Új, akadálymentes épületbe költözik a győri rehabilitációs hatóság

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Projekt Igazgatóság

Megkezdődött és a jövő év nyarán be is fejeződik a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv szakértői bizottságainak, valamint a másodfokon eljáró hatóságnak otthont adó, új létesítmény építése.

Újabb mérföldkő a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjában

Open Communications Kft.

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház lett az első hallássérültek számára is (infokommunikációs szempontból) akadálymentesített kórház.

Megkezdődött a makói pszichiátriai nappali kórház kialakítása

MTI

Megkezdődött a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház pszichiátriai nappali kórházának kialakítása; a projekt valamivel több mint 54 millió forint uniós támogatásból valósul meg - jelentették be az intézmény vezetői csütörtökön Makón.

Új egészségügyi központot adtak át Debrecenben

MTI

Több orvosi és védőnői körzet rendelőjének és egy kisebb labornak ad otthont a Debrecenben csütörtökön átadott, 87 millió forintból kialakított új egészségügyi központ.