• Enyhítse a megfázás tüneteit a természet precíz patikájából!

   Szerző: Schwabe Hungary Kft.

   Télen gyengül a szervezetünk védekezőképessége, ezáltal fogékonyabbá válunk a megfázás okozta felső légúti betegségekre, ugyanakkor a hideg idő szinte elkerülhetetlen velejárói a vírusok, amelyek miatt akár több napra is kieshetünk a munka ritmusából. A Kaloba® cseppek a természet eszköztárából nyújthat hatékony megoldást a megfázás kellemetlen tüneteinek enyhítésére. (x)

   A meghűlés a felső légutak heveny vírusos fertőzése következtében alakul ki. Leggyakrabban télen tapasztalhatjuk a megfázás kellemetlen tüneteit, ugyanis ilyenkor kevesebb vitaminhoz jut a szervezetünk, legyengül az immunrendszerünk és ennek következtében hajlamosabbak vagyunk a megbetegedésre. A megfázás kockázata nagyobb legyengült állapotú időseknél és kisgyermekek esetében, ilyenkor a meghűlés gyakrabban fordul elő, és több szövődménnyel kell számolni.

   A megfázás tünetei

   Amint a vírusok megtelepszenek a nyálkártyákon, kellemetlen panaszokat okozhatnak. Kezdetben torokfájás, majd orrfolyás, orrdugulás és köhögés nehezítheti meg hétköznapjainkat, de hőemelkedés, láz, gyengeség, fejfájás is tapasztalható ilyenkor.

   A megfázás tünetei általában hamar jelentkeznek, érdemes már az első jelektől hatékony kezelési módot választanunk, ezzel elkerülhetjük a további szövődmények kialakulását.

   Megfázásra antibiotikum?

   Sokan úgy gondolják, hogy a meghűléses panaszok kezelésére az antibiotikum alkalmazása a megoldás, annak ellenére, hogy azok hatástalanok a vírusokkal szemben. Az antibiotikumok szedése kizárólag a bakteriális fertőzések kezelésében lehet segítségünkre. Meghűléses megbetegedésben a fertőzést 90-95 százalékban vírusok okozzák, ezért érdemes ilyenkor hatékony, természetes forrásból származó gyógymódot alkalmazni.

   Dél-afrikai muskátlival a megfázás ellen?

   Az afrikai népgyógyászatban évszázadok óta elismert szerként tartják számon a dél-afrikai muskátli gyökerének kivonatát, melyet a növény őshazájában zulu gyógyítók alkalmaztak köhögés csillapítására. Németországban a dél-afrikai muskátli gyökér kivonatát évtizedek óta alkalmazzák légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. Hazánkban a kivonat belsőleges oldatos cseppek formájában áll rendelkezésre.

   Válassza a Kaloba® cseppeket!

   A Kaloba® belsőleges oldatos cseppek a dél-afrikai muskátli gyökér speciális kivonatát (EPs7630) tartalmazó, jól tolerálható gyógyszerkészítmény. Hatékony megoldást nyújthat a felső légúti fertőzések panaszainak (pl.: torokfájás, orrfolyás, orrdugulás és köhögés) enyhítésére.

   Hogyan alkalmazzuk?

   A EPs 7630® kivonatot tartalmazó Kaloba® belsőleges oldatos cseppek vény nélkül kapható gyógyszer, amelynek adagolása a következő:

   • 6-12 éves korú gyermekeknek napi 3x20 csepp,
   • 12 év felett és felnőttek részére napi 3x30 csepp.

   A tünetek enyhülése után ajánlott az alkalmazást még néhány (2-3) napig folytatni a betegség kiújulásának elkerülése érdekében. A gyógyszer szedése 2 hétnél tovább ne tartson!

   Schwabe Hungary Kft.

    

   Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   S-019-Kaloba-PR cikk- 2015-febr

   Legutóbb frissült: 2015.02.23 12:56
   • WEBBeteg.hu