Marsi Zoltán szakmai önéletrajza

WEBBeteg
frissítve:

Marsi Zoltán, oktatás- és egészségfejlesztési szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Marsi Zoltán

Alapdiplomámat tekintve biológia-kémia szakos tanár vagyok, 25 évet tanítottam a köz- és felsőoktatásban. Egészségfejlesztési szakértői végzettségemet felhasználva kezdetektől foglalkozom iskolai és vállalati egészségfejlesztéssel, elsősegély-oktatással, azon belül is trainerképzéssel és baleset-szimulációval. Az ezredfordulón több ismeretterjesztő, egészségüggyel foglalkozó portál megalapításának voltam részese, több szakmai oldalon végzek szakértői tevékenységet.

Az oktatás és az egészségügy kihívásaival nap, mint nap találkozom. Az általam koordinált alapítvány egyik legfontosabb célkitűzése, a rendszeres pedagógus és védőnő továbbképzések szervezése, annak érdekében, hogy az egészségügyi és segélynyújtási ismereteket minél több diákhoz eljuthassanak.

2004-ben hívtam életre az Országos Elsősegély-ismereti Versenyt az országos Mentőszolgálat égisze alatt, azóta évente több ezer diákhoz, pedagógushoz és védőnőhöz juttatjuk el az elsősegélynyújtási ismereteket.

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány elnökeként, a Magyar Oxyologiai Társaság és a Magyar Resuscitatios Társaság tagjaként számos témával kapcsolatos kiadvány szerzője, szerkesztője, szakértője vagyok.

Marsi Zoltán, oktatás- és egészségfejlesztési szakértő

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.