• Nemi élet téma

    WEBBeteg - Blanár László
    Gyakori tévhit, hogy az óvszerrel nem kapható el semmi. Ezzel kapcsolatban és ehhez hasonló tévhitekről kérdezte a WEBBeteg Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász szakorvost. Gyakori nőgyógyászati hiedelmek és az orvos válasza.
    Juhász Balázs, orvostanhallgató, Lektorálta: Dr. Babusa Bernadett
    A mindennapi élet központi témájává vált a szexualitás, illetve annak problémái. Ezen problémák megvitatása kellemetlen perceket okozhat mindkét fél számára, függetlenül attól, hogy barátainkkal, családtagjainkkal vagy éppen szakemberekkel beszéljük ezt meg.
    WEBBeteg - S. F., fordító, Lektorálta: Dr. Papos István, urológus
    A Health Day News 2018. január 17-i számában egy új felmérést publikáltak, amely azt állítja, hogy azoknak a férfiaknak, akik szenvedélyes biciklisták, nem kell aggódniuk a fürdő- és hálószobai problémák miatt. A kerékpározás ugyanis nem károsítja a nemi szerveket.
    WEBBeteg
    A baba a 39. hétre teljes terminusúnak tekinthető. Lehet, hogy úgy érzed, eljött az idő, hiszen nem minden kismama terhes a 40. hét végéig.
    WEBBeteg
    Kedves Kismama! A terhességed 13. hetébe léptél, mely egyben az első trimeszter utolsó hete is.
    Cefagil
    Egy kapcsolat elején csaknem bárhol és bármikor képesek vagyunk egymásnak esni. Később azonban ezek a légyottok egyre ritkábbak lesznek, mert más dolgokat helyezünk előtérbe. Szépen lassan azon kapjuk magunkat, hogy a minket körülvevő „viharból”, épp csak egy „szellőcske” maradt... (x)
    MTI
    A férfiak kétszer akkora valószínűséggel élnek aktívabb nemi életet a kor előrehaladtával, mint a nők, de bármilyen legyen is a szex, a jó egészségi állapot meghatározó a szexuális közérzet szempontjából az idősebb korosztályban - derült ki egy tanulmányból, amelyet szerdán ismertetett a British Medical Journal (BMJ) című orvosi szaklap.
    FH
    A japán házaspárok egynegyede egyáltalán nem szeretkezett az elmúlt egy évben - derítette ki egy felmérés. Az 50 éven felüliek csaknem 40 százaléka (37,3 százaléka) nem él nemi életet.