Gyógyszerfüggő volt Michael Jackson

Szerző: Független Hírügynökség

Megszólalt Michael Jackson három gyerekének volt nevelőnője, aki a brit Sunday Times nevű újság szerint azt állította, hogy a múltban többször is meg kellett hánytatnia a popsztár, hogy megtisztuljon a gyomra a sok fájdalomcsillapítótól.

A 42 éves Grace Rwaramba, akit decemberben váratlanul elbocsátott a popsztár, azt mondta, hogy Jackson a fájdalomcsillapítók rabja volt.

Michael Jackson és a gyógyszerek

Michael Jackson hírek szerint legalább hét gyógyszert szedett rendszeresen. Az eset ráirányította a figyelmet a kontrollálatlan gyógyszerszedés veszélyeire. Gyógyszerfüggőség, hipochondria, gyógyszer-kölcsönhatások...
>>Bővebben a gyógyszerszedésről
"Volt olyan időszak, amikor olyan állapotba került, hogy nem engedtem a közelébe a gyerekeit "- közölte a volt dada, aki hozzátette: a helyzet annyira romlott, hogy arra kért Jackson anyját, Katherine-t valamint nővérét, Janetet, hogy beszéljék rá a popsztárt egy elvonó kúrára. " Michael azonban ellenem fordult, és árulónak nevezett."- mondta a volt dada.

Az addikció alátámasztani látszik azokat a sajtóhíreszteléseket, mely szerint orvosa, Conrad Murray egy erős fájdalomcsillapítót, Demerolt adott a pop-királynak, nem sokkal annak halála előtt.

Michael Jackson betegségei

Bár biztosat senki sem tudhatott egészségi állapotáról, Jacko sajtóhírek szerint krónikus gyomorvérzésben, az alfa 1-antitripszin hiány nevű örökletes betegségben szenvedett, illetve a műtétek következtében valószínűleg egy baktériumfaj is megtámadhatta.
>>Bővebben Jacko betegségeiről a WEBBetegen
A ruandai születésű volt dada több mint egy évtizeden át dolgozott Jacksonnak, előszőr az irodájában mint asszisztens, majd dadaként az 12 éves ifjabb Michael Jr., a 11 éves Paris és a hét éves kis-Michael mellett. A volt dada szerint nehéz volt a gyerekek kapcsolata apjukkal.

A három Jackson-gyerek sorsa egyelőre bizonytalan. Sajtójelentések szerint a mesterséges megtermékenyítéssel fogant két idősebb gyerek biológiai anyja, Debbie Rowe valószínűleg rövidesen jogi csatába kezd a gyerekek "megszerzéséért".

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Körömgomba Körömgomba

Hogyan ismerhető fel és hogyan kezelhető a körömgomba?

Mi lesz velünk a járvány után? Az...

Ki ne álmodozott volna arról gyerekkorában, hogy egyszer bezár az iskola, és soha többé nem kell bemenni, vagy hogy a nyári szünet örökké tart....

Mi lesz, ha az élet visszatér a...

Tavaly ilyenkor úgy tűnt, hogy nem látni a COVID-19-pandémia végét. A védőoltások széles körben történő alkalmazásával kapcsolatos...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.