Gyógytorna, tréningek, közösség rákbetegeknek - Tűzmadár Alapítvány

Rákgyógyítás
megjelent:

A nyári hónapokban is mind Budapestről, mind vidékről várják a rákbetegeket és családtagjaikat a Tűzmadár Ház Pszichoszociális Rehabilitációs Központban.

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház 1-es pavilonjában működő civil centrumban csoportos pszichológiai és közösségi tréningeket, stresszkezelő tanfolyamot, onkológiai fizikoterápiát szerveznek, s lehetőség van egyéni pszichológiai és dietetikai konzultációra is, hogy ezzel segítsék a daganatos betegséggel való megküzdést, a kórral való együttélést.

A Tűzmadár Alapítvány, valamint a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány által működtetett Tűzmadár Ház valamennyi programja térítésmentes.

A foglalkozások egyaránt nyitottak minden daganatos beteg számára, függetlenül a lakóhelyétől, s hogy melyik intézményben zajlik az onkológiai kezelése vagy hová jár vissza kontrollvizsgálatra.

Az egyéni foglalkozások keretében lehetőség adódik pszichoonkológiai tanácsadás igénybevételére, egyéni pszichoterápiára, amely segíthet az életvezetésben rejlő problémák rendezésében, az önismeret elmélyítésében, az életnek a betegségben is értelmet adó lehetőségek felderítésében, az odahaza is végezhető stresszkezelő technikák, relaxációs és meditációs módszerek megtanulásában.

Tovább Segítünk felismerni a betegségeket - Így végezze az önvizsgálatokat

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.