• Rákbeteg téma

    Rákgyógyítás
    Az orvoslásban alapszabály, hogy a legnagyobb kárt a betegnek a szenvedés okozza, ezért a fájdalomcsillapítás mértékét alapvetően egyetlen dolog határozza meg: a fájdalom nagysága.
    MTI
    A házasságban élő rákbeteg élete hosszabb lehet egy nagy létszámú, új amerikai tanulmány szerint, bár a házasság előnyei változnak a származástól és a születési helytől függően.
    Rákgyógyítás
    Nemcsak testi, hanem lelki fájdalom is létezik, ami legalább olyan gyötrő tud lenni, mint a szervi tünetek, ráadásul nem elég egy pirula ahhoz, hogy a panaszok enyhüljenek.
    Gyógyulj Velünk Egyesület
    Szegő Lászlónak minden esélye megvolt meggyógyulni a rákból. Az elsőből...
    Springmed - Sréter Lídia, Prof. Dr.
    Minden rákellenes kezelési módszer (műtét, kemoterápia, sugárterápia, hormonkezelés, biológiai kezelés igen erőteljesen hat.
    WEBBeteg - F. E., újságíró
    A gyógykezelést végzőnek jogszabályban is rögzített kötelessége, hogy őszintén tájékoztassa betegét állapotáról, legyen bármilyen súlyos, esetleg várhatóan végzetes kimenetelű.
    WEBBeteg-TA-MTI
    Ismét sikert sikerre halmoztak a magyarok a varsói IV. Nemzetközi Onko-Olimpián, amely a hétvégén zárult. A versenyeken 270 rákból gyógyult gyermek négy korcsoportban küzdött meg egymással.
    WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró
    A rákbetegek (az onkológiai esetek) magas száma részben az egyéni felelőtlenség következménye is lehet, mondja dr. Simon Tamás.
    Medipress
    Egy új tanulmány szerint azok a rákos betegek, akik állapotuk ellenére folytatják a dohányzást, a nemdohányzó pácienseknél nagyobb fájdalmat tapasztalnak.
    MTI
    Nagyobb békében halnak meg otthonukban a rákbetegek, gondozóik pedig érzelmileg könnyebben dolgozzák fel a távozást - állapították meg hétfőn megjelent tanulmányukban amerikai kutatók.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!