Pánik indul...

Szerző: ajtatosmano.

A BLOG LEÍRÁSA

A pánik hűséges társ. Velünk van jóban, rosszban.

Látogatás: 42082 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Ötletelés

2009.03.29.

Még mindig zajlik

2009.03.28.

Zajlik az élet

2009.03.26.

Knock out

2009.03.22.

"Hőstett"

2009.03.20.

Dokinál

2009.03.17.

Ma voltunk az orvosszakértői intézetben, ahol megnézik Muzsikát, hogy megjavult-e már. 1/2 9-kor már ott voltunk, és 11-re lazán végeztünk is. Már amikor elindultunk éreztem, hogy nem vagyok a toppon, úgyhogy amint bementünk a váróba, és megcsapott az az áporodott levegő - merthogy rengetegen voltak - 5 perc elteltével én már kint is voltam a friss levegőn. Ott aztán elsétálgattam magamnak, aztán visszamentem. Utána már egész jól elvoltam. Szeretem nézegetni az embereket, a betegek türelmetlenek, az orvosok, meg a többi dolgozó úgy közlekedik, mintha felsőbbrendű lény lenne (bocsi zanami!tudod, a kivétel erősíti a szabályt), a tv csak dísznek van kiállítva (ez 5 évvel ezelőtt még működött). Nem valami bizalomgerjesztő az sem, amikor kijön egy öreg doki és orrát piszkálva közlekedik az emberek között (legalább 3x kijött), szerencsére mi nem abba a szobába voltunk hivatalosak. Amíg a férjem, meg Muzsika bent voltak a dokinál, addig én "fontos" információkhoz jutottam! A legtöbb beteget a vizsgálat után átküldték egy másik ajtóhoz várakozni, ami mögött egy foglalkoztatási szakértő dolgozott. Jó sokan várakozták már, és kezdett elfogyni a türelmük, úgyhogy fennhangon méltatlankodtak, innen az infom. Állítólag a rokkantsági nyugdíjat vagy járadékot kapó emberek 80%-át elhelyezik valamilyen munkahelyen. Csoportokban fogják őket foglalkoztatni, és egy felügyelő lesz velük. Az egyik asszonyságnak már az volt a véleménye, hogy legyen háború, meg jöjjön Oszama, "oszt tegyen rendet". Tudom én, hogy sok a csaló, meg a betegek ráérnek órákig várakozni, de biztosan lehetne másképp is csinálni. És azt még nem is említettem, hogy az egészséges ember is nehezen talál munkát manapság. Na, amikor kijöttek a rendelőből, kiderült, hogy hiányosak a papírjaink, ezért a doki akár keresztbe is tehetett volna nekünk. Szerencsére ez egy jóságos doktor bácsi volt és elmondta, hogy mi a teendő. Ugyanis rendeletileg friss leletekkel kell menni az ilyen felülvizsgálatra, csak erről minket elfelejtettek értesíteni! Mikor ezt a férjem szóvá tette a doki imigyen válaszolt: "a lyukas cipőért sem a suszter megy el a házhoz". Ez igaz, de most el kell mennünk pszichiáterhez, pszichológushoz, nőgyógyászatra, vérvételre, és majd megint küldenek értesítést egy újabb jelenésre. Egy normál embernél ez nem olyan nagy probléma, de egy sérült gyerekkel nagyon is. Egyszer, mikor fájt a foga, annyira ellenállt, hogy nem tudtak vele mit kezdeni. Ígértünk fűt-fát,de semmi nem használt. Hogy fognak tőle vért venni, azt elképzelni sem tudom! Még jó, hogy nem egyedül kell majd mennem vele, mert az én Drágám rám sózza a legtöbb ilyen dolgot.

Felháborító!!!

2009.03.15.

Már megint elnyelte a gép a bejegyzésem, pedig olyan jól kidühöngtem magam. Azért is leírom mégegyszer!

Szóval, olyan filmet láttam a Zone Realityn, hogy még most sem tértem magamhoz. Gyermek szépségverseny volt. De nem ám a gyermeki szépséget nézték, pontozták, neeeeeeeeem. Szerencsétlen 4-5 éves(!!!) kislányokat beöltöztették habos-babos-csilivili ruhákba, a hajukat feltupírozták, kilónyi lakkal beállították, jó vastagon kisminkelték, betanítottak nekik mozdulatokat, és így szerepeltek a színpadon. Különféle kategóriák voltak: western ruhás bemutató, ki-mit-tud kategória, énekeltek, táncoltak. A pontozó bírák figyelték a járásukat, tartásukat,stb. Mint egy lóvásáron! A győztes kislány édesanyja hangos sírásra fakadt, amikor kimondták a lánya nevét, majdnem elájult az örömtől. Én meg hányingert kaptam tőle! A film végén meg azt mondta: 5 évet kellett várni erre a pillanatra, de megérte! Könyörgöm, akkor ez a nő az 5 éves lányát ÖT ÉVEN keresztül trenírozta erre a versenyre??????? Szegény gyerek! Emlékeztek még arra a kislányra (szintén 5 éves volt), akit évekkel ezelőtt megerőszakoltak, és brutálisan meggyilkoltak? Ő is valami ilyen szépségkirálynő volt, azt hiszem.

Bocsika

2009.03.15.