Robbanásveszély

Blog: Pánik indul... - Szerző: ajtatosmano.
Olyan dühös vagyok, hogy mindjárt felrobbanok!!! Szerelmetes páromról sokadszorra is megállapítottam, hogy csapnivaló apa! Nem tudom miért, de a kisebbik fiával annyira elnéző és következetlen, hogy az már égbekiáltó! Nem dolgozik, nem csinál semmit, enyhén szólva kétes ügyletei vannak, mindenkit maximálisan kihasznál, és ezt apuci nem veszi észre, mindent elnéz neki, és TÖMI pénzzel! Kocsit vett neki, amit persze apuci fizet, befizette "C" kategóriás jogsira, amit persze elbukott, most befizeti mégegyszer! Mellesleg a sima jogsit is MÁSFÉL év alatt sikerült letennie! Megbeszéltük, hogy a telek árából kifizetjük az adósságainkat, meg befizeti az újabb vizsgára, meg kifizeti az autója műszaki vizsgáját. Erre mit csinál? Kifizeti az összes tartozását (autórészlet, biztosítás, bírósági büntetés, mobil-internet)! Ettől meg kell őrülni! És ha szólok érte, akkor le vagyok hurrogva! Azért holnap elmondom a véleményem, mert különben megpukkadok (most alszik)!
Egyébként ma magamra is dühös voltam, mert nem bírtam a postán kivárni, hogy befizessem a csekket. Beismerem, megfutamodtam. Jött a pánik, én meg beijedtem. Azért később mégis befizettem, úgyhogy azért kicsit büszke is vagyok magamra.
A lányomnak persze hogy nem mertem elmondani a telek-ügyet, mert olyan jó kedve volt, hogy nem akartam elrontani (bekötötték nála az internetet, meg a vonalas telefont).
Összegezve: ma megint pocsék napom volt!