Ezt még tegnap írtam, csak nem tudtam betenni

Blog: Pánik indul... - Szerző: ajtatosmano.

Már megint itt vannak a haverok! Tegnapelőtt 11-kor mentek el, tegnap 10 után. Isznak, hangoskodnak, nem hagyják Muzsikát aludni, mert az ő szobáján járkálnak keresztül. Ma a változatosság kedvéért kint szalonnát sütnek. 1/2 10 van és most kezdenek hozzá! Én meg gutaütést fogok kapni! Főleg azért, mert az én Drágám egy következetlen apa, aki mindent megenged a fiacskájának! Nekem azt mondja, hogy nem engedte meg nekik, ne rajcsúrozzanak éjszaka, neki meg már mást mond! És én ettől megőrülök!! Szólni meg nem lehet, mert a kisfia szent és sérthetetlen!!! Ez az egyetlen olyan pont az életünkben, amin össze tudunk veszni. Nem bírom felfogni, hogy miért kivételezik vele ennyire???Senki mással nem ilyen! A többi gyerekével sem, az enyémekkel meg pláne!

Na, de vidámabb dolgok is vannak! Tegnap részeges pogácsát sütöttem. Italos embereknek ez való! Már teljesen profi vagyok a pogi készítésben, és szeretem is csinálni. Jól elszórakoztat. Holnap pedig sódert fogok szórni a kerítés mentén, mert a kutyák ott rohangálnak a sárban a szomszéd kutyával, illetve nem is rohangálnak, hanem tocsognak, mert a sok rohangálástól a fű kidöglött!  Az egyik kutya meg ugyebár szobakutya, és nem díjazom, ha nyakig sáros.

Nem tudom, írtam-e már, hogy szeretek kötni. Pulóvert, mostanában kardigánt, de bármit és bárkinek. Ez is egy jó elterelő tevékenység. Minél bonyolultabb egy minta, annál nagyobb a kihívás! Egyszer karácsonyra mindenki kötött cuccot kapott tőlem. Már annyira rákattantam, hogy ha ideges vagyok, rágyújtok egy cigire, és már nyúlok is a kötésemért. Nekem bevált, levezeti az idegeimet.