Hajnal Leszbosz szigetén

Szerző: Angeleyes

A BLOG LEÍRÁSA

Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...

Látogatás: 1098197 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Mona Lisa mosolya

2008.08.01.

Kedvesem napok óta sántikál valamiben.

Pénzt gyűjt-ez meglepő számomra, illetve nem gyűjti, hanem dugdossa...Roberta barátunkkal susmutol, sutyerál, sutyorog, telefonálgat...Miss Hárpia, hát mire is gondolna, ha nem arra, hogy valami vaj van kettőjük füle mögött?...Nagyon romantikus lenne, ha azt írhatnám, hogy teleszórta közös szerelmi fészkünket, az ágyunkat rózsákkal, és arra helyezte hanyagul a meglepit,amire hetek óta gyűjtöget-ám sajnos a nyilvánvaló tény az, hogy kihisztiztem, hogy elmondja, mire készül...szégyellem magam..(na azért annyira nem.:)))

Te rongyos élet

2008.07.31.

Istenem, milyen szép tud lenni néha az ÉLET!!!Ez a kegyetlen, csodás, napsütötte, egyetlen, gyönyörűséges élet!!

Nem vagyok Lyme kóros-negatív lett az eredményem...

Ne hajtsátok le fejeteket

2008.07.30.

Furcsa nap volt, minden elúszott előle, lustán-lomhán, elmosódottan.Szinte semmire nem emlékezett belőle. A lelkiismeretfurdalása folyamatosan kikandikált, mint ködmön alól a csizma, de a Lány nem volt hajlandó észrevenni.

Szavak nem jutottak el álmos lelkéig, csak érzések-érintések, bűntudat marta keserűn a gyomrát, érezte a sötétséget, halványan lebbenő hajának síkos illatát, gyöngyösen-gyémántosan gördültek le nyakán az izzadságcseppek...Az utca sötét volt, néhány kóbor kutya ugatta a kifliholdat, a Lány gyomra marokbaszorult, keserű-töppedten, mint a sütőben sült alma, valami kis édes felhanggal keveredve...az izgalom, a fájdalom, elvágyódás? Nem tudta.Csak azt, hogy ő nem Ő, hanem másvalaki Ő-je...Gyűlölte magát. Hol van a határ, nem tudta. Gyönyör kúszott-indázott fel szorongó szívébe.Aztán csak egy ölelés,kósza járókelők.Százhuszas pulzussal ocsúdott fel, majdnem kiugorva kígyóbőréből-igen, annak érezte magát.Ez nem játék-gondolta lélekben zokogva.

Hazamegyek

2008.07.28.

Végre vége a sötét napoknak-hazamegyek:)Lassan már kezdett a blogom egy depis liba naplójává avanzsálni...mi mindent össze nem szedtem már...Rák, Lyme-kór, depresszió:))

Péntek délután van, Kismajom az anyámnál, Hercegnőm már délelőtt felült a vonatra, ami oly messzire röpítette...és oly sokszor hozzám, vissza...Most már talán haza...Remélem.

The Power Of ...

2008.07.23.

Hiszek a szerelem erejében.

Hiszek az érintésben, szelíd-bűvös dallam táncában,ölelésben.

Igazi színeink

2008.07.21.

A fájdalom lelkünk legmélyéből jön, és nehéz hozzáférkőzni...Miért érzed azt, hogy hiába élsz valakivel, mégsem tudsz róla semmit? ...Aranyszállal átszőtt fátyol mögött éljük mindennapjainkat, csak néha sejlik fel alóla valódi mosolyunk.Milyen a bánat színe-azt mondják, fekete.Szerintem padlizsánlila...homályosan selymes-nehézfényű, súlyos.

Ott fekszik az az ember, az a lány,akire vártál egész életedben-a gyönyörű, feszesbarna arca tejesen sápadt, arcára mély árkot szántanak a könnyek.Persze, hogy nem akartad megbántani.Milyen az én színem? A szívemé vibráló-vakító kék, az arcomé fehér, a gondolataimé...

Hamburger és Felkelő Nap

2008.07.20.

1.41-világított a sötétben a foszforeszkáló óra számlapja.

Döbbenten ültem fel az ágyban-hajnal háromnegyed kettő, és kedvesem még sehol sincs? Mindenesként dolgozik egy étteremben, tizenegyig vannak nyitva, de általában már háromnegyed tizenkettőkor nyílik az ajtó...

Te Deum

2008.07.18.

Napok óta rossz kedvem van.

Szeretnék átlátszó lenni-senkihez nem szólni, senki ne szóljon hozzám-csak pislogok testetlenül, nem akarom, hogy bármi vagy bárki megérintsen...az lenne a jó, ha védőburok venne körül...

Show must go on

2008.07.16.

Hogy kell átlátszónak lenni? Valaki mutassa meg--------

Almaszüret

2008.07.14.

Tegnap kivittek a barátaim a kertembe-gondűzés gyanánt. Egyedül vagyok, Hercegnőm folyamatosan délutános, Kismajmot az apja elvitte két hétre(rettenetes, mennyire tud hiányozni!!)

Ültek a kanapén, síri csendben-gondoltam is magamban, ha ezek ilyenek lesznek, hazaküldöm őket:)-aztán Panni bátyja elkezdte köszörülni a torkát.