WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog

Szerző: WEBBeteg

A BLOG LEÍRÁSA

Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.

Látogatás: 133332 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

A 23. hét legolvasottabb cikkei a WEBBetegen

2010.06.16.

A múlt hét hírtermésében jelentős szerepet játszott a hirtelen érkezett kánikula, így a top 10-ben is számos ezzel kapcsolatos hír szerepel.

Top 10: A 23. hét legolvasottabb cikkei

Hogyan támogathatja Az orvos válaszol szolgáltatásunkat?

2010.03.12.

Portálunkon orvos szakértőink havonta több ezer tanácsra szoruló embernek nyújtanak segítséget. Egy jelképes összegű SMS-sel most hozzá tud járulni az Ön egészségügyi problémájával foglalkozó orvos munkájához, és egy valóban hasznos, segítő szándékú szolgáltatás működéséhez.

Szakértőink az Ön számára továbbra is ingyenesen nyújtanak az internetes tanácsadás lehetőségeihez képest hasznos és segítő információkat, így továbbra is várunk minden kérdést, ha Ön orvosi tanácsra szorul. A támogatás utólagos és önkéntes, így nincs befolyással arra, hogy Ön mennyi idő alatt és milyen részletes választ kap. Ezt továbbra is a kérdés jellege, egyedisége és nehézsége határozza meg.

A WEBBeteg cikkeiben keres a dokim.hu

2010.02.04.

Mostantól a Webbeteg cikkei között is keres a dokim egészségügyi kereső. A szolgáltatás a magyar internet megbízható forrásait gyűjti egybe, ahol betegségekkel és gyógyításukkal, egészséges életmóddal és orvoslással kapcsolatos információkat találhat.

Az interneten valódi veszélyt jelent, ha az egészségünkkel kapcsolatban ellenőrizetlen, megalapozatlan információk alapján hozunk döntéseket. Jobb esetben egyszerűen csak nem lesz hatásos, rosszabb esetben akár az egészségünket is veszélyeztethetjük.

Kövessen minket a Twitteren!

2009.12.21.

Ezentúl újabb, kényelmesebb módon is olvashatja a WEBBeteg legérdekesebb és legfontosabb friss híreit: a Twitteren.

A Twitter egy olyan ismerősi hálózat, amely lehetővé teszi, hogy rövid szöveges üzeneteket küldjenek egymásnak az egymás számára megjelölt internetezők. Amennyiben Ön is megjelöli a WEBBeteget, azaz feliratkozik híreinkre, saját oldalán rendszeresen megtalálja majd portálunk leghasznosabb cikkeinek linkjeit.

Nemzetközi tanúsítvány a WEBBetegnek

2009.12.15.

Örömmel jelentjük, hogy a WEBBeteg megszerezte a Health on the Net alapítvány HONcode tanúsítványát. A Health on the Net egy svájci központú szervezet, amely az egészségügyi weboldalakat akkreditálja.

A non-profit, független alapítvány olyan oldalaknak ítéli meg a tanúsítványt (HONcode), amelyek hiteles egészségügyi információkat tartalmaznak, átlátható forrásokból finanszírozzák működését, információforrásai pedig világosak és megbízhatóak. Portálunk oldalai a december 10-i döntés értelmében megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló előírásoknak. Az akkreditációs eljárás egy hosszú, több lépésből álló, többfős bizottság által végzett és évente felülvizsgált folyamat, ezért a védjegy komoly presztízzsel bír. Magyarországon tucatnyi weboldal (blogok, portálok) rendelkezik a tanúsítvánnyal, amelyek közül portálunon kívül mindössze kettő a WEBBeteghez hasonló átfogó egészségügyi portál.

Az Év Honlapja: ismét minőségi díjas a WEBBeteg

2009.11.25.

A tavalyi év után 2009-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2009" versenyen.

Az Év Honlapja 2009 logo

Újdonságok a WEBBetegen

2009.03.22.

Pár nap óta megújult fejléccel és több más újdonsággal fogadja látogatóit a WEBBeteg. A változások elsősorban az oldal használóitól érkező visszajelzések tapasztalatain alapultak.

Melyek a legfontosabbak?

A leghasznosabb cikkeink - Önök szerint

2008.11.11.

 Hasznára válna a cikk egy ismerősének? Küldje el! 
A WEBBetegen olvasgatva bizonyára Ön is találkozott már a fenti lehetőséggel. Most összeszedtük Önöknek, hogy az elmúlt fél évben mely cikkeket találták látogatóink olyan hasznosnak, hogy azt e-mailben is ajánlják egy ismerősüknek, családtagjuknak.

Sajtóvisszhang

2008.10.27.

A WEBBeteg időről időre jelentkezik olyan saját anyagokkal, amelyek nemcsak beszámolnak az egészségünkkel kapcsolatos eseményekről, tudnivalókról, hanem fel is hívják az egész ország figyelmét egy-egy, nem kellő figyelemben részesülő problémára.

Legutóbbi kezdeményezésünk - a potencianövelő gyógyszerek feketepiacával foglalkozó kutatás - a teljes hazai médiában visszhangra talált az országos napilapoktól a Kossuth rádión keresztül a Duna Televízióig.

Fél év legnépszerűbb cikkei

2008.08.17.

Fél évvel ezelőtt, 2008 februárjában indult el a WEBBeteg, hogy orvosilag hiteles tudnivalókkal szolgáljunk, és hasznos szolgáltatásokat nyújtsunk mind az egészségügyi problémákkal küszködők, mind az egészségüket megőrizni szándékozók számára.

Indulás óta havonta több száz új cikket olvashattak portálunkon, így most már mintegy 2000 írás hívja fel a figyelmet arra, hogy az egészség érték, és járul hozzá a maga eszközeivel a gyógyulás sikeréhez.