Hogyan támogathatja Az orvos válaszol szolgáltatásunkat?

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Portálunkon orvos szakértőink havonta több ezer tanácsra szoruló embernek nyújtanak segítséget. Egy jelképes összegű SMS-sel most hozzá tud járulni az Ön egészségügyi problémájával foglalkozó orvos munkájához, és egy valóban hasznos, segítő szándékú szolgáltatás működéséhez.

Szakértőink az Ön számára továbbra is ingyenesen nyújtanak az internetes tanácsadás lehetőségeihez képest hasznos és segítő információkat, így továbbra is várunk minden kérdést, ha Ön orvosi tanácsra szorul. A támogatás utólagos és önkéntes, így nincs befolyással arra, hogy Ön mennyi idő alatt és milyen részletes választ kap. Ezt továbbra is a kérdés jellege, egyedisége és nehézsége határozza meg.

Kérjük azonban, hogy amennyiben elégedett volt a válasszal, esetleg több kérdésére kapott már hasznos és segítő tanácsot, illetve anyagilag módjában áll és rendelkezik mobiltelefonnal, küldjön el egy SMS-t, amellyel hozzájárulhat a szolgáltatás további működéséhez. A jelképes összeg természetesen nem ellensúlyozza egy-egy valóban hasznos, sőt esetenként életmentő tanács jelentőségét, ugyanakkor kifejezi segítő szándékát.

 Hogyan teheti ezt meg? Bővebben ide kattintva olvashat az SMS-küldésről