Kövessen minket a Twitteren!

Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.

Kövessen a WEBBetegek a TwitterenEzentúl újabb, kényelmesebb módon is olvashatja a WEBBeteg legérdekesebb és legfontosabb friss híreit: a Twitteren.

A Twitter egy olyan ismerősi hálózat, amely lehetővé teszi, hogy rövid szöveges üzeneteket küldjenek egymásnak az egymás számára megjelölt internetezők. Amennyiben Ön is megjelöli a WEBBeteget, azaz feliratkozik híreinkre, saját oldalán rendszeresen megtalálja majd portálunk leghasznosabb cikkeinek linkjeit.

Hogyan használható a Twitter?

A fent leírt szolgáltatás személyre szabott, személyes oldalán tudja megtekinteni azon üzeneteket, amelyekre Ön feliratkozott, ezért regisztráció szükséges hozzá.

Amennyiben már rendelkezik Twitter regisztrációval, nincs más dolga, csak a http://twitter.com/webbeteg linkre kattintania, bejelentkeznie, majd megjelölni, hogy követni kívánja itt is a WEBBeteg híreit.

Ismerőseinek is könnyen elküldheti az Ön által hasznosnak vagy érdekesnek gondolt webbeteges cikkeket, hiszen a jellegzetes t-betűvel jelzett képre kattintva már meg is jelenik az Ön által elküldendő üzenetek között az adott írás.

Amennyiben nem rendelkezik Twitter regisztrációval, de szeretne, ide kattintva könnyen és gyorsan létrehozhatja saját oldalát, majd a http://twitter.com/webbeteg oldalra ellátogatva adja hozza oldalunkat a követni kívánt források listájához.

Hozzászólások (0)