WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog

Szerző: WEBBeteg

A BLOG LEÍRÁSA

Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.

Látogatás: 116511 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Vezető orvos szakértőt keresünk

2012.08.27.

A Szinapszis cégcsoport vezető orvos szakértő munkatársat keres budapesti vagy debreceni munkavégzéssel.

Feladatok:

 • Orvos szakértői feladatok ellátása a WEBBeteg.hu, DRportal.hu és a Kamaszpanasz.hu portálokon, valamint egyéb kommunikációs programokban: tájékoztató cikkek írása, cikkek lektorálás, részvétel az orvos válaszol rovat munkájában.
 • Tanácsadói feladatok: részvétel kutatások szakmai előkészítésében, elemzésében, az eredmények ügyfél felé történő bemutatásában, a cégcsoport üzleti ajánlatainak kidolgozásában.
 • Vezetői feladatok: kapcsolattartás a cégcsoport orvos szakértőivel, szakorvosok munkájának szervezése, a cégcsoport képviselete rendezvényeken, médiában.

Az ideális jelölt

 • belgyógyászati vagy családorvosi szakvizsgával és
 • legalább 2 év gyakorló orvosi tapasztalat rendelkezik;
 • budapesti vagy debreceni lakos;
 • elhivatott a beteg- és az orvosi kommunikáció iránt;
 • rugalmas időbeosztással rendelkezik.


Céginformáció:
http://www.szinapszis.hu
http://www.h2online.hu
http://www.pearlhungary.hu

Bővebb információ és jelentkezés magyar nyelvű önéletrajzzal: [email protected]

Hároméves a WEBBeteg

2011.02.14.

Köszönjük a WEBBeteg.hu olvasóinak, hogy ilyen sokan regisztráltak oldalunkon! Weboldalunk hároméves lett, ebből az alkalomból nyereményjátékunk résztvevői között három WEBBeteg Magazint sorsoltunk ki.

A nyertesek neve: Bucsky Péter, Nagy Anna és Kolki Csaba

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, munkatársaink hamarosan megkeresik Önöket email-ben.

Ezúttal nem Ön volt a szerencsés?

Bár a mostani nyereményjátékunk véget ért, továbbra is érdemes figyelni oldalunkat, hiszen nap mint nap érdekes, informatív cikkeket olvashatnak az egészséges életmód, betegségek és egészségügy témakörében. Emellett későbbi nyereményjátékunkban újra részt vehet.

Hároméves a WEBBeteg

Az internetezők 2008 februárjában olvashatták portálunk első cikkeit, tették fel első kérdéseiket az orvos válaszol rovatunkban, töltötték ki az első teszteket.

Ebből az alkalomból most három WEBBeteg Magazint sorsoltunk ki regisztrált látogatónk között. A magazin 140 oldalon, szép kivitelben portálunk elmúlt éveinek leghasznosabb írásait tartalmazza. A kiadványról részletesebben ide kattintva olvashat.

Három év alatt történt

 • - A WEBBeteg.hu egyetlen év alatt a legnépszerűbb egészségportálok egyikévé vált, jelenleg egy átlagos hétköznapon mintegy 50 ezer internetező keresi fel oldalainkat.
 • - A tavalyi év végén munkánk elismeréseként portálunk nyerte ez "Az év honlapja 2010" címet Egészség kategóriában, miután kétszer is (2008 és 2009) minőségi elismerést kapott.
 • - A WEBBeteg 2010 nyarán a látogatóink igényeinek figyelembe vételével jelentősen megújult, amelynek sokkal gyorsabb, kényelmesebben használható portál lett az eredménye.
 • - A svájci székhelyű független Health on the Net Foundation 2009-ben tanúsította, hogy portálunk megfelel az egészségügyi információk hitelességét és megbízhatóságát garantáló előírásoknak.
 • Három év alatt több mint 9000 cikk jelent meg portálunkon, és több mint 50 000, betegektől érkező kérdésre válaszoltak szakértőink.

A sorsolásról

A WEBBeteg Magazinok egyikének elnyerésére valamennyi regisztráltunknak egyforma esélye volt, a sorsoláson mindenki automatikusan részt vett.

Amennyiben Ön még nem regisztrált látogatónk, ide kattintva egyszerűen kitöltheti a regisztrációs űrlapot.

Köszönjük az eddigi bizalmat, várjuk Önöket nap mint nap portálunk negyedik évében is!

WEBBeteg szerkesztőség

Díjnyertes cikk

2011.02.10.

Második díjat nyert a Magyar Rákellenes Liga, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya "Együtt a tüdőrákosok gyógyulásáért" megnevezéssel meghirdetett pályázatán Fazekas Erzsébet - a WEBBetegen megjelent - cikke, amely Nagyházi Csabáról, a Nagyházi Galéria vezetőjéről fest portrét, emberközelien mutatva be betegségét.

Az Év Honlapja 2010 - Szavazzon Ön is a WEBBeteg-re!

2010.11.25.

A WEBBeteg 2010-ben is indult az Év Honlapja címért. Minden kategóriában egyetlen oldal nyerheti el a rangos díjat.

A verseny lezárását követően a közönség is szavazhat kedvenc honlapjára. A legtöbb szavazatot kapott oldalt Közönség Díjjal jutalmazza a zsűri. Az ünnepélyes díjátadóra 2010. december 2-án kerül sor.

Szavazatát leadhatja az alábbi linket követve:

Szavazok

Webfejlesztőt keresünk

2010.11.15.

A H2Online Kft. webfejlesztő munkatársat keres online marketinggel és saját online termékportfoliójával összefüggő programozói feladatokhoz.

A leendő munkatárs feladatai:
- Saját portálok és külső projektek webfejlesztési munkáiban való részvétel

Elvárásaink:
- Széleskörű programozói tudás
- PHP ismeretek

Amit ajánlunk:
- Interaktív környezet
- Fejlődési lehetőség
- Biztos munkahely
- Kiváló munkakörülmények és fiatalos csapat

Munkavégzés helye:
Debrececen

Az önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk: hr[kukac]webbeteg.hu

Európai döntőben

2010.10.05.

Portálunk munkatársa, Fazekas Erzsébet képviseli Magyarországot az Európai Uniós Egészségügyi Újságírói Díj 2010 döntőjében.

"A díj azokat az újságírókat jutalmazza, akik jelentős mértékben elősegítették, hogy a polgárok megértsék a különböző egészségügyi kérdéseket, és akiknek írásai kifejezésre juttatják a betegek és az egészségügyi dolgozók elvárásait és gondolatait." - olvasható a díj honlapján.

A bejelentés ide kattintva tekinthető meg. A WEBBetegen megjelent, és most európai visszhangot kapó cikk egy vesebeteg ír sportolóról ide kattintva olvasható.

Vért ad a WEBBeteg szerkesztősége

2010.08.05.

Tisztelt Látógatóink!Szerkesztőségünk tagja tekintettel arra, hogy nyáron szűkösebbek az ország vérkészletei a mai napon délután véradásra mentek.Ha ön is segíteni szeretne, az alábbi linken megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső véradóhelyet:


Véradóhelyek>>További cikkeink a véradásról:A véradás szabályai>>

11 tévhit a véradásról>>WEBBeteg Szerkesztőség

Munkatársat keres a WEBBeteg

2010.07.28.

A WEBBeteg portál online marketing asszisztenst keres debreceni irodájába.

A leendő munkatárs feladatai:

A cég üzemeltetésében lévő portálok marketing és PR feladatainak összefogása, lebonyolítása, elsősorban az alábbi területeken:
- közösségi marketing, link popularity
- PR-cikkek írása, kapcsolatépítés, kapcsolattartás partner oldalakkal
- Kapcsolattartás a cég üzemeltetésében lévő portálok látogatóival, nyeremény akciók tervezése, lebonyolítása

Amit ajánlunk:

 • Változatos és kihívásokkal teli feladatok
 • Versenyképes jövedelem
 • Kiváló munkakörülmények, fiatalos csapat
 • Előrelépési lehetőség
 • Biztos munkahely

Elvárások:

 • Online marketing területen szerzett, minimum 1 éves tapasztalat
 • html, excel, powerpoint kiváló ismerete
 • kiváló kommunikációs készség, nyitott személyiség
 • minimum középfokú angol nyelvtudás
 • kiváló helyesírás, fogalmazó készség

Jelentkezni (önéletrajzzal, motivációs levéllel) a következő emailcímen lehet: [email protected]

Kutatáshoz keresünk jelentkezőket

2010.07.24.

Partnercégünk, a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. jelentkezőket keres egy fogamzásgátlással kapcsolatos kutatáshoz. A részvételt a cég 5000 Ft-tal honorálja.

Olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik legalább 2 hónapja szednek fogamzásgátló tablettát, elmúltak 20 évesek, de még nem töltötték be a 36. életévüket, nem az egészségügyben dolgoznak, illetve Debrecen vagy Győr környékén élnek.

A kutatás során a résztvevőknek egy fókuszcsoportos beszélgetés keretei között, a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos véleményüket , tapasztalataikat kell megosztani.

Jelentkezni a 30/8644-246 telefonszámon, vagy a koo.csilla[kukac]szinapszis.hu e-mail címen lehet.

Megújul a WEBBeteg.hu

2010.06.16.

Három hónapos előkészítés és hét hónapnyi fejlesztői munka után, jelentős beruházás eredményeként szerdától megújult formában találkozhat a WEBBeteggel.


A változás érinti az egészségportál megjelenését is, ám a megújulás igazán a színfalak mögött érhető tetten. A fejlesztéshez felhasználtuk a portál üzemeltetése során felhalmozódott kétéves tapasztalatot, a látogatók körében végzett usability kutatás eredményeit, illetve a felmerülő hirdetői igényeket.


Milyen változással találkozhat Ön látogatóként?


 • Gyorsabb oldalbetöltődés
 • Kényelmesebb, egyértelműbb oldalhasználat
 • Korszerűbb arculat

Ami nem változik


 • Tartalmi színvonal
 • Szemlélet, az egészségügy iránt érzett elkötelezettség
 • Logo, alapvető arculati elemek
 • Megszokott szolgáltatások, oldalak

A fejlesztés során a WEBBeteg több és korszerűbb lesz, a megszokott és bevált elemek azonban változatlanok maradnak. Arra törekedtünk, hogy mindenki könnyen, a szokott helyen és módon megtalálja kedvelt oldalait, és ismerős, mással össze nem téveszthető portál fogadja, mind tartalmilag, mind arculatilag.


Bízunk abban, hogy rendszeres látogatóink érdeklődéssel fogadják a számukra az első találkozás során talán még szokatlan oldalakat, hamar megszokják az újdonságokat, és érezni fogják annak előnyeit.


A WEBBetegről


A WEBBeteg.hu egészségportált a száz százalékig magyar magántulajdonban álló H2Online Kft. (korábbi nevén Webbeteg Kft.) üzemelteti.


A portál 2008 februárjában indult, és egy év alatt a második legnagyobb látogatottságú egészségportállá vált, köszönhetően szakmailag hiteles, a betegeket szolgáló, az orvos-beteg kapcsolatot erősítő cikkeinek és szolgáltatásainak.


A portál 2008-ban és 2009-ben is megkapta az Év honlapja elnevezésű megmérettetés „Minőségi díj”elismerését, orvosi hitelességét pedig a független, svájci központú Health On the Net alapítvány is tanúsítja.

A WEBBeteget havonta több mint 1 millió alkalommal látogatják az internetezők, és az összes magyar internetező több mint 10 százaléka felkeresi legalább havonta egy alkalommal. Az orvos válaszol szolgáltatás keretében orvos szakértőink több mint 27 ezer látogatói kérdésre adtak már tanácsot, heti hírlevelünket pedig mintegy 34 ezren igényelték.