• WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog
    WEBBeteg blogja

    Nemzetközi tanúsítvány a WEBBetegnek

    This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify.Örömmel jelentjük, hogy a WEBBeteg megszerezte a Health on the Net alapítvány HONcode tanúsítványát. A Health on the Net egy svájci központú szervezet, amely az egészségügyi weboldalakat akkreditálja.

    A non-profit, független alapítvány olyan oldalaknak ítéli meg a tanúsítványt (HONcode), amelyek hiteles egészségügyi információkat tartalmaznak, átlátható forrásokból finanszírozzák működését, információforrásai pedig világosak és megbízhatóak. Portálunk oldalai a december 10-i döntés értelmében megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló előírásoknak. Ezt itt ellenőrizheti.

    Az akkreditációs eljárás egy hosszú, több lépésből álló, többfős bizottság által végzett és évente felülvizsgált folyamat, ezért a védjegy komoly presztízzsel bír. Magyarországon tucatnyi weboldal (blogok, portálok) rendelkezik a tanúsítvánnyal, amelyek közül portálunon kívül mindössze kettő a WEBBeteghez hasonló átfogó egészségügyi portál.


   • Blog leírása

    Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.
    Látogatás: 102044 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés