Újdonságok a WEBBetegen

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Pár nap óta megújult fejléccel és több más újdonsággal fogadja látogatóit a WEBBeteg. A változások elsősorban az oldal használóitól érkező visszajelzések tapasztalatain alapultak.

Melyek a legfontosabbak?

  • Nagyobb felületet kapott a kereső, hogy könnyebben megtalálható legyen a portálon az Ön által keresett téma. Ezzel egyidejűleg a keresések eredménye is teljesebbé, pontosabbá vált.
  • Könnyebbé vált az aloldalak, cikkek közötti tájékozódás az új, a WEBBeteg kategóriáit tartalmazó főoldali lista megjelenítésével.
  • Az orvos válaszol kategóriában a gyakori kérdések közötti keresés megkönnyítésére hivatott az új navigációs ábra, így sokan a kérdés hosszadalmas beírása nélkül is gyorsan megtalálhatják a választ.
  • Ugyancsak az Orvos válaszol rovatunkban regisztrált felhasználóinknak ezentúl lehetőségük van kérdéseik mellé kép feltöltésére is, hogy azok alapján még pontosabb választ tudjanak adni szakértőink.
  • Könnyebben használhatóak adattáraink is, illetve frissült, teljesebbé vált az Orvoskereső, a Gyógyszerkereső, az Alapítvány- és egyesületkereső adatbázisa is.

Reméljük, az újítások elnyerik az Önök tetszését!

Bármilyen kérdés, észrevételt vagy javaslatot szívesen fogadunk, Kapcsolat oldalunkon bármikor tud üzenni a WEBBeteg szerkesztőségének.