egészségügyi tanfolyam

Mindenki számára fontos az egészsége! Én is egyre többet foglakozom azzal, hogy minél többet megtanuljak különböző betegségekről és nemcsak magamnak, hanem másoknak is a segítségére tudjak lenni. Azon gondolkodom, hogy még úgy sincs szakmám, érdemes lenne e egy egészségügyi képzésre jelentkezni, aztán ha sikerül elvégezni, szeretnék az egészségügy területén elhelyezkedni. Találtam egy gyűjtőoldalt, ahol több egészségügyi OKJ tanfolyam közül választhatok. Szerintetek érdemes elvégezni? Fogok rajta valamit tanulni? Meg persze el lehet e helyezkedni vele? Konkrétan az egészségügyi asszisztens tanfolyamra gondolok. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

szia

Hozzászóló: Horvátbarbi, 2014-03-15 09:52
Szia. ha tényleg a gyógyítás érdekel, akkor orvosnak kellene tanulnod  De persze tudom hogy az sokba kerül. Az OKJ tanfolyamokon is valamennyire el tudod sajátítani az egészségügy alaptételeit, de mondjuk én nem az egészségügyi asszisztens tanfolyamot ajánlanám, szerintem többre mennél egy ápolói tanfolyammal, vagy pl. egy csecsemőgondozó tanfolyammal is jobban jársz, de ez persze személyes vélemény. A melyik suli oldalán nagyon sok tanfolyam közül választhatsz, meg persze utána is olvashatsz, hogy melyiken mit lehet elsajátítani. De ha tényleg komolyan gondolod a dolgot, akkor komoly intézményt is válassz! Az oldalon elismert intézményeket találsz, na hello!