Mellrák

Milyen tünetek jelentkezhetnek? Mire figyeljünk oda?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

A szoptatás fontos.

Hozzászóló: bori, 2008-03-25 09:24
Válasz erre: EVITA, 2009-02-05 22:44
Szia olvasva a hozzászólásod a fórumhoz utólag is nagyon örülök hogy a végére jártam a mellemben tapintott csomónak, akár velem is előfordulhatott volna az ami a barátnőddel, remélem hogy a helyzethez képest jól van. Szeretnék megosztani veletek egy szerintem hasznos információt, (bár lehet hogy már ti is tudjátok), az hogy a szoptatás megelőző jellegű.

mellrák

Hozzászóló: szerencsesd, 2008-03-21 06:10
szeretném Veletek megosztani barátnőm történetét - 31 évesen észrevette, hogy csomó van a mellében, de nem mert! elmenni vizsgálatra. Rá egy évre levették a mellét. Úgy tűnik, van esélye a túlélésre, de az orvos szerint ha azonnal elkezdik a kezelést, nem lett volna szükség ilyen drasztikus beavatkozásra! Igenis, ha csak pici kétely is van Bennetek, hogy az a csomó más, mint a többi, menjetek orvoshoz!

Szerintem is fontos.

Hozzászóló: gabi, 2008-03-18 11:23
Szia szerintem is fontos az emlők vizsgálata, örülök hogy elindítottad ezt a fórumot én még azt is írnám a te hozzászólásodhoz, fontos hogy, tudjuk a saját melleinkről azt is, hogy a ciklus különböző szakaszaiban az emlő tapintása megváltozik.

Önvizsgálat!!

Hozzászóló: bori, 2008-03-10 20:38
Válasz erre: elfike, 2008-09-06 21:33
Sziasztok nő társaim azért szeretném elindítani ezt a fórumot, hogy minél többen figyeljünk magunkra azzal, hogy rendszeresen vizsgáljuk a mellünket. Én két-három hete úgy éreztem, hogy van valami a mellemben, ami addig nem volt, ekkor a házi orvosomhoz fordultam, aki UH-os vizsgálatra küldött, ahol szerencsére nem láttak semmit. Az UH-os vizsgálton elmondták, hogy minél többet vizsgáljuk a mellünket annál jobban fogjuk ismerni a saját emlőnk szerkezetét, így könnyebben ki tudjuk tapintani azt is, ha valami olyan van benne ami eddig nem volt.