Beteg klub

Csak hallkan jegyzem meg, hogy nem kemoterápiát adnak vesedaganatra és a sugárkezelés is ritka. Elsősorban biológiai terápia jön szóba...
A három éves küzdelmünk nyáron ért véget. Álmomban sem gondoltam volna, hogy pár hónappal később én ülök ugyanannak a szobának az apró székén ahol a betegek szoktak. Bizony, átkerültem a másik oldalra.
Blogunk új helyen található: vhzsa.blogspot.hu
Papa, nem tudod, hogy nem szabad asztalnál „pufizni”? Ezt a kérdést szegezte nekem a három éves kis unokám, miután a családi ebéd közben bizony elszellentettem magam. Mielőtt mélységesen elítélnének ezen nem kívánatos cselekedetem miatt, egy kis magyarázattal tartozom miatta.
Aranyér problémámmal jelentkeztem a kórház sebészeti rendelőjében 2002 decemberében. A sebész megtükrözött azt mondta, hogy nem kell műteni. Kúpot, kenőcsöt írt fel, és keddenként meg kellett jelennem a rendelésen.
Szia hogy vagy???
9 hónapja dolgozom egy üzmben,nem egészséges azok a hatáok amik érnek minket a munkánk során.De örültem,h felvettek dolgozni,mert jóérzés volt végre normálisan tudok dolgozni,nem kell nélkülöznöm...stb.Igen ám de mivel dolgoztam 3 műszakban nem volt időm sportolni,nem volt időm aludni,egyszerűen nem volt dm étezni sem. Rosszul lettem a munka...
Én 2008 decemberében torokfájással mentem el a házi orvosomhoz, azt gondoltam, hogy egyszerű megfázás.
"Védelem a rák ellen!" Bővebben: [email protected]
Mandularák Tüdőátéttel,a szövettan:M:8010/3 mit jelent a szövettan?