• Pénisz gomba nem akar elmúlni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nekem olyan problémám van, hogy pöttyök jelentek meg a penisemen. nem viszket nem fáj . voltom dokinál ,kaptam gomba ellen krémet.már kenegetem 2 hete de nem igazán akarnak eltűnni. mi tevő legyek? használjam tovább a krémet? Köszönöm Zsolt

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés a péniszen témában

        Nem valószínű hogy gombás eredetű az elváltozás. Véleményem szerint faggyú mirigyekről lehet szó, melyeket Thysson mirigyeknek is nevezünk. Nem fertőzés és nem betegség. Kezelést nem igényel.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 20., 20:37; Megválaszolva: 2011. július 25., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: