• Miért fáj a makkom hogyha hozzárek , illetve mik ezek a fehér , kicsi pattanásszerű pöttyök a herémen ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nos , pár hónapja jött pár fehér pötty a herémre , kezdetben azthittem majd lemennek maguktól , de hát nem mentek és egyre több lesz mostanság.. ez mi lehet és hogyan tudnám eltávolítani őket ? mert nagyon csúnyán néz ki... A másik kérdésem az lenne , hogy miért a fáj a makkom hogyha hozzárek ? Rendesen hátratudom húzni a bőrt mindig , rendesen mosom, semmi baja nem volt eddig de mégis mikor hozzárek fáj .. és azért lenne fontos hogy miért mert lassan úgy árzem hogy eljön az 1.szex de nem hiszem hogy megtudom csinálni mert amint hozzáér valamihez a makkom akkor nagyon fáj ...

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! A herezacskón a megnagyobbodott mirigyek, szőrtüszők láthatóak, amik teljesen természetesek. Ezek eltüntetése nem szükséges. A makk valóban érzékeny, hiszen érzőbeidegzése valóban fejlett. Mivel nincs oka a fájdalomnak idővel ez az érzés elmúlik. Az együttlétnek nem lesz akadálya. Fordítson időt a pszichés felkészülésre is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 10., 21:25; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: