• Jó az eredményem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr doktor nő! Szeretném megkérdezni hogy jók e az eredményeim.?????? Kisbabát szeretnénk a párommal.? Makroszkópos vizsgálat: térfogat:6,0ml szín:fehér Szag:jell. elf .idő:20perc Spermium szám:12,4 motilitás:47% gyors progresszív:32% lassú prog:10% helyben mozgó:5% nem mozgó:53% normál morfológiájú:52% kóros mor:48% fej eltérése:16% nyak elt:10% farok elt:22% Bacteriológiai vizsgálat:steril Kérem segítsen ha tud. Mit tegyek? Z

        Dr. Csanádi Gábor válasza a spermatogram témában

        Kedves Z! A spermiumok száma és a mozgása is a kívánt tartomány alatt van. Ez nem azt jelenti, hogy a spontán teherbeesés lehetetlen, csak a statisztikai esélye rosszabb. Első körben 2-3 hónapos vitamin és nyomelem kúrát javaslok (van forgalomban kifejezetten ezt szolgáló készítmény, de sajnos nevet nem írhatok), majd ezt követően érdemes andrológust (nem "sima" urológust) felkeresnie (spermavizsgálat ismétlése+további kivizsgálás, sze. kezelés). Addig pedig nyugodtan próbálkozzanak!


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 26., 13:40; Megválaszolva: 2010. október 27., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés