Értékek

Dr.Csanádi Gábor Úrnak. Kérdésére válaszolva: Normospermia után valóban Pct teszt következett közepes eredménnyel.Ezek után ondótenyésztés során streptoccocus alfa-haemolizáló és, staphylococcus coag.neg. bacilusra gyógyszert kapott.-pyospermia.Ugyanebből a mintából következett értékek: . Kárencia: 4 nap, Ph: 9, Viszk: norm, spermaszám: 52M Összecsapódás: + Motilitás: 50%céli.mozgó, 15%renyhén, 35%mozdulatlan. Mozgásintenzitás +++, IgA: 20/10/70%, Összecsapódás: +++, Mozgásintenzitás: +++ IgG: 10/10/80% Összecsapódás: +++ Mozgásint: ++/+++ Vért nem vettek.Így már lehet tudni mit jelent és mi a gond? Köszönöm szépen segítségét. Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csanádi Gábor válasza spermatogram témában

Kedves Anna, sajnos a korábbi leveléhez már nincs hozzáférésem, uh már most a kiinduló helyzetre nem emlékszem. Az eredmények egyébként azt sejtetik, hogy az ondóban spermium ellenes antitestek vannak jelen. Ezek funkcióképtelenné tudják tenni a spermiumokat. A "közepes" PCT eredmény nem tudom, mit jelent. Vagy pozitív, vagy negatív, vagy számszerűen van megadva a mozgó spermiumok aránya. Minden esetre ha a pyospermia megszűnt (bár ezek a bacilusok a bőr normál flórájával való szennyeződésként is adódhattak) és/vagy antibiotikum védelemben akár inszemináció is megpróbálható (átlag alatti sikerrátával kell számolni, de egyszerűbb, kevésbé megterhelő és lényegesen olcsóbb) , hacsak másként nem látja a nőgyógyász. Az ezt követő lépés a lombik program.

Kérdés: 2011. február 09., 18:52; Megválaszolva: 2011. március 06., 19:20
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.