• Húgyúti fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy már 2. alkalommal fordul elő, hogy amikor a párommal több egymást követő napon szeretkezünk(2-3 nap egymás után 1szeri szeretkezés) csípő-égető érzést érzek és fáj az alhasi területeknél, és pár nappal rá olyan érzésem van, mint ha felfáztam volna: állandó vizelési inger, csípő érzés psilés után. Szeretkezés után pedig mindig pisilek és megtörölgetem magam. A páromnál csak ritkán egy kis hámlás fordul elő a nemi szervén, amire azt mondja azért lehet, mert Ő is érzi hogy szeretkezés után csíp a hüvelyváladékom. Első esetben Cifran kapszulát kaptam, maitől gyorsan elmúlt.Most még nem tudtam orvoshoz menni, de nem szeretném magamtól szedni a gyógyszert orvosi utasítás nélkül.Most sok folyadékot iszok és villanypárnán ülök/fekszek.Ön szerint szedhetem a Cifran kapszulát?(orvoshoz csak jövőhéten tudok menni), illetve mi okozhatja ezt a problémát szeretkezés után, és a páromat is kezelni kell?Mert Neki nincsenek ilyen tünetei. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a húgyúti fertőzés témában

        Valószínűleg a párja lehet az aki újra és újra "beoltja" Önt a kórokozóval. Javaslom vagy használjanak óvszert, vagy kérje párját ügyeljen a tisztaságra. Neki nem is leszenk nagyobb tünetei. Amennyiben gombás fertőzés, vagy valamilyen nemi fertőzés igazolódna (pl Chlamydia) akkor, teljes absztinencia (kényszerszünet) és mindkettőjük kezelése javasolt.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 22:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés