Vizelet csepegés vizelés után

Tisztelt Doktor Úr! 23 éves férfi vagyok. Az elmúlt időszakban tapasztalom, hogy vizelés után szinte minden esetben csurog még ki vizelet, azonban nem csak a "megszokottnak" mondható egy-két csepp. (Talán a vizeletsugár erőssége is gyengébb néha, bár ez nem tudom mennyire mérhető, illetve mi számít normálisnak? ) Ezt csak úgy tudom valamelyest megelőzni, ha két ujjamat a péniszemen végighúzva préselem ki a vizeletet, 2-3-szor ismételve a mozdulatot. Mennyisége papírral felitatva is számottevő. Korábban nem volt ilyen problémám. Szeretném megkérdezni, hogy mik a lehetséges okai a fent leírtaknak, illetve mivel lehetne kezelni? Olvastam, hogy nemi betegség járhat hasonló tünetekkel, azonban ez teljesen kizárható, mert nem élek nemi életet. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza húgyúti fertőzés témában

Valószínűleg húgyúti gyulladás okozza a panaszokat. Javaslom, hogy keressen fel urológiai rendelést.

Kérdés: 2015. május 11., 22:39; Megválaszolva: 2015. május 11., 22:56
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés