• Gáttáji fájdalom egyfolytában

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Én 43 éves férfi vagyok. Évek óta tartó gáttáji fájdalmaim vannak! (vizelési panaszaim minimálisak) Eleinte csak, ha sokat sétáltam vagy dolgoztam vagy szex után. Ma már folyamatos elviselhetetlen fájdalmaim vannak.3x voltam urológusnál, először Codax IV-et szedtem, most Levoxa 500 7x IV-et. Úgy érzem ezek a gyógyszerek hatástalanok.1 honapja fekszem (kőzbe 1 porckorong sérv is gyötör). Kérem segitsen! Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gátfájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Gáttáji panaszai nem csak urológiai eredetűek lehetnek, ezért nem is biztos, hogy az antibiotikum segít. Az okok kiderítéséhez ismételt fizikális vizsgálat szükséges, amennyiben panaszai erősek, akkor minél előbb keressen fel egy urológiai szakrendelést. 



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 21:20:51; Megválaszolva: 2010. május 30., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés