• Normális a gátfájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Több kérdésem is lenne. 8 és fél hónapos kislányom van, akinek a születésénél az orvos alkalmazott gátmetszést. Mióta próbál visszatérni a mensesem, minden alkalommal érzem, hogy hosszabb állás vagy séta után az egész gát-tájékom fáj. Nem a seb helyét érzem, hanem az egész alsó részemet úgy érzem, mintha ki akarna szakadni. Ez lehetséges, hogy a vágás miatt van? Frontokra eleinte, még nem tökéletesen gyógyult állapotában érzékeny volt a seb környéke, de azóta nem vettem észre. A mensessel tudom összefüggésbe hozni a panaszomat.

        A másik gondom, hogy a vérzésem eddig is elég rendszertelen volt, reméltem, hogy a szülés majd javít rajta valamit, de jelenleg is megvan ez a probléma. Van hogy 40 nap körül jön meg, van hogy 32-33. Lehetséges-e ez azmiatt, hogy még van valamennyi tejcsim? És mennyire számít normálisnak, hogy jóval bővebb, mint eddigi életem folyamán bármikor. Fájdalmakkal (mint tinédzser koromban) nem jár. Soha nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót és nem is szeretnék.

        Válaszát hálásan köszönöm: Marcsi

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gátfájdalom témában

        Kedves Marcsi!

        A gátfájdalom miatt érdemes lenne elmennie kezelőorvosához, ezt meg kell vizsgálni, hiszen akár egy endometriosis is kialakulhatott.

        A vérzés mennyiségét, idejét, stb. bizony nagymértékben befolyásolja a tejtermelés, hátha beáll majd a szoptatás vége után. Ha többször ismétlődne bő vérzés, és gyakrabban jelentkezne, akkor ezt is ki kell vizsgálni majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 22:28:07; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés