• Gyakori vizelési inger, fehér folyás, véres szerű folyás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a kérdésem az lenne, hogy az elmúlt 4-5 napban sűrűn vizelési ingerem van, de ha elmegyek, utánna nagyon sokáig olyan mintha megint mennem kellene pedig nem. 2 napja észre vettem hogy folyásom van, a mai nap pedig olyan volt mintha véres lett volna. legalábbis el volt szineződve piros szinűre. ez komoly problémát jelent? mitől lehet ez?   mit lehet ez ellen tenni?

         

        Üdv: Egy 18 éves lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves 18 éves lány!

        Húgyúti fertőzés valószínű, ez akár felszálló nőgyógyászati fertőzésből is kialakulhatott, mindenképp keresse fel nőgyógyászát, antibiotikum lesz valószínűleg szükséges. Addig is bő folyadék kamillatea vagy kisvirágú füzike tea formájában.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-19 15:46:22; Megválaszolva: 2010. március 19., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: