• Ondóváladék darabos állagú

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hónapja az ondóváladékban áttetsző, 1-2-3 mm átmérőjű zselés gyöngyökre hasonlító képződményeket találtam. Ezek némi idő elteltével sem folyósodnak meg, szétnyomva is zselés állagú marad. A jelenség magyarázatára válaszukat várva, köszönettel: Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a ondó témában

        Kedves Zoltán!

        Az ondóban található kocsonyás darabok bakteriális gyulladásra utalnak. Mielőbb keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol kivizsgálást követően ellátják antibiotikummal. Amíg nem gyógyult meg, használjanak óvszert!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-02 09:34:31; Megválaszolva: 2010. március 02., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: