• Urológiai betegségem van!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tanácsot szeretnék kérni önöktöl! Már 4 éve észleltem a problémám, azzonal szakorvoshoz fordultam. A himveszóm vége(fej részének alsó része, piros, s érzékeny, s szörnyen büzös.)  Azt a diganózist állapitották meg N4110 krónikus prostatitis Ezet küvetően Korházi kezelelésben részesültem, tükrözték a prosztsttát, jó indulatu daganatott állapitottak meg, ammi kb 4cm-es. A gyógyszerek mit kaptam Gentamyycin, Augmentin, Alfetim, DE javulás nem észletem. Felkerestem 1 másik szakorvost, s debrecen-i klinikán! Ultrahang vizsgálat eredménye: mko. norm. vese, pangás, kőecho nincs, a hólyag fala ép kontúrú, a prosztata 37x40 mm es, észlelhető. Vizelet minta negativ, s a tenyésztés is. Továbi gyógyszereket kaptam, sumetrolim2x2, Indometacin kup 2, cifran 500mg 2x1. A szakorvos javaslatára felkerestem a nemibeteg gondozó intézetett. Az itt végzet itt végzet vizsgálatok eredménye, ált teny Staph.go:neg Sarjadzó gomba:neg Urea_mycopl-Chalamydia:neg RPR:neg TPHA:neg tbl 2x1  supplin gyógyszer. És a panaszok még sem szüntek, A legkinosb az egészben nem a féjdalom azt elviselem, ha nem az a szörnyü büz ammivel jár, ezét aztán nincs párkapcsolatom, most már munkahelyem sincs.se barátok! Társaságba egyáltalán nem tudok járni! Kérem segitsenek mit tegyek? Maradok tisztelettel. Szarka Zsolt. Email cim [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Átnézve leleteit, igencsak fertőzés-gyanús a kép. 

        Tanácsom az volna, mindenképpen ismételjék meg a tenyésztéseket, illetve egy teljes urológiai illetve általános vizsgálat sem ártana (köztük tüdőszűrés).

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-01 21:23:22; Megválaszolva: 2010. március 01., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: