• Ondóban aranysárga rögök

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő / Úr!

        Nemrég figyeltem fel egy furcsa problémámra ami eddig 5-10x jelentkezett.. 29 éves vagyok rendszeres nemi életet éllek, mely közben nem vettem észre csak mikor maszturbálok, hogy az ondóval együtt az ondóváladékban talán pici sárga aranyrögöcskék vannak (gombostűfej méret kb) és mikor ejakuálok ez fáj, mivel a húgycsövemet picit felsérti.. Az állaga ugyan kemény, de kézzel szétmorzsolható. Egyéb fájdalmat nem érzek, nem fáj semmim és a vizeléssel sincsenek problémáim. Mi okozhatja ezt talán az új vitaminom amit szedek ( mert mintha azóta jelentkezne )?

        Mivel lehetne ezt megelőzni, ez betegség? Forduljak vele személyesen urológushoz?

        Köszönöm válaszát!

        Üdvözlettel: Istán

        WEBBeteg szakértő válasza a ondó témában

        Kedves István! Bizonyos fertőzések, gyulladásos állapotok után előfordulhat vér illetve különféle szokatlan anyagok ürülése az ondóval, ezért mindenképpen megérdemel egy alapos kivizsgálást. Tüneteivel bátran keressen fel egy urológust.


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 09:03:37; Megválaszolva: 2010. február 17., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés