• Kedves doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Előszöris közszönöm a gyors választ.18 éves vagyok, ebben a korban is lehetnek prosztata elváltozásaim? Reméltem, hogy nem kell ezzel urológushoz mennem, csak valami gyógyszert szednem rá.

        WEBBeteg szakértő válasza a vizeletcsepegés témában

        Kedves 18 éves fiú!

        Nem, valóban nem szabad aggódnia, ebben az életkorban nem igazán jellemzőek a prosztatgondok, inkább egy fertőzésre gondolnék elsőként, de akár maga a tartós székrekedés is okozhat ilyen panaszt. Ha a székrekedés rendezésére nem oldódik meg a panasz, illetve ha húgyúti fertőzés tüneteit tapasztalja, forduljon urológushoz. Mielőbbi jobbulást kívánok!


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-14 12:48:20; Megválaszolva: 2010. február 14., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: