Ingahere

Üdvözlöm. A barátom 30 éves három hete, együtlét után a jobb oldali heréje felcsuszott az alhasi részbe, majd negyed óra múlva visszatért. Ez innentől kezdve folyamatossá vált, később már a bal oldali is követte. Orvoshoz fordult, a műtétet javasolták, miszerint elvarrják a felmenő utat. Elmondták, hogy ha így marad akkor megcsavarodhat vagy fennmaradhat, viszont a műtétnek is kockázatai vannak. Nem tudjuk, hogy hogy döntsünk, kérjük segítségüket. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ingahere témában

Tisztelt Kérdező!

Én mindenképpen a műtétet javaslom a herecsavarodás, a lágyéksérv és a fennmaradás lehetősége miatt. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de a betegség fennmaradása esetén több probléma jelentkezhet. A műtét során nem csak a lágyékcsatorna szűkítése, hanem a here herezacskóba történő rögzítése is megtörténik. Szerencsés a két oldal problémáját nem egy, hanem két műtéttel megoldani az esetleges szövődmények megoldására. Vállalják nyugodtan a műtétet a gyógyulás érdekében.

Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

Kérdés: 2009. június 10., 09:30; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Ingahere
kisfiamnal az orvos ingaheret allapitott meg a mutetet mennyi idos korban vegzik el es van e valami veszelye
Lengőhere
Dr. Kocsis István Úr részére Tisztelt Doktor Úr! Én egy 5 éves kisfiú aggódó anyukája vagyok. A probléma az, hogy sokszor nincs a kisfiamnak a...
Összeszűkül a herezacskóm
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves férfi vagyok és ritkán olyan problémának nézek elébe, hogy a herezacskóm egészen összeszűkül melynek...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...