• Vándor here

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kisfiamnak a 4-éves vizsgálaton a jobb heréjét nem találta az orvos, nyomásra már a helyére került. Azóta rendszeresen figyelem és hol megvan hol pedig úgy össze van húzodva a kis zacsija, hogy lehetetlen kitapintani. A   kérdésem az lenne, hogy ez ebben a korban természetes dolog-e? Az injekció kúra  vagy műtét  helyett van -e más mególdás is?

        WEBBeteg szakértő válasza a ingahere témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Az úgynevezett ingahere gyakori veleszületett jelenség. Nincs szükség gyógyszeres beavatkozásra, csak megfigyelést igényel, pubertás korban a here rögzülni fog a zacskóban.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 09:03:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések