• Tesztoszteron termelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy 7hétig heti 500mg sustanon 250et kaptam, még 1 hét van vissza a "kezelésből".Ha befejeződik akkor szükségem lenne-e, esetleg hcg(humán chorio-gonadotropin), és clomid(clostilbegy) kezelésre a kúra után, hogy elindítsam a saját tesztoszteron termelést, és meggátoljam a heretrófiát, és visszaállítsam a spermium termelődést? 92kg-os, 24éves férfi vagyok, sportos testalkattal, és egészséges.Tanácsként ezeket az információkat kaptam, az utolsó injekció után várunk 17 napot.
        A 17-dik napon 3000IU HCG
        A 22-dik napon 3000IU HCG
        A 27-dik napon 1500IU HCG
        A 32-dik napon 1500IU HCG

        Emellett:
        A 17-diktől a 34-dik napig 100mg Clomid/nap
        A 35-dik naptól a 49-dik napig 50mg Clomid/nap.

        Szeretnék biztos lenni abban hogy mindezekre szükségem van e a kúra után, azért szeretném egy hozzáértő segítségét kérni.

        A válszt előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonkezelés témában

        Tisztelt Kérdező!


        A hormonkezelés mindig szigorú orvosi kezelés mellett kell, hogy történjen, mivel komoly változásokat okoz a szervezetben. Valóban a spermiumtermelés visszaállátására szolgálhat a HCG terápia. Amennyiben Ön egészséges, amint említi, az Ön által említett tesztoszetron kezelés az egészségére lehet jelentősen káros hatással. Fontos a szervezet tesztoszteron szintjének rendszeres ellenőrzése és a spermiumkép kontrollálása. Mindezek urológus vagy andrológus szakorvos irányítása mellett történjenek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 13:58:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: