• Tesztoszteron termelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!A kérdésem az lenne,hogy 7hétig heti 500mg sustanon 250et kaptam,még 1 hét van vissza a "kezelésből".Ha befejeződik akkor szükségem lenne-e,esetleg hcg(humán chorio-gonadotropin),és clomid(clostilbegy) kezelésre a kúra után,hogy elindítsam a saját tesztoszteron termelést,és meggátoljam a heretrófiát,és visszaállítsam a spermium termelődést?92kg-os,24éves férfi vagyok,sportos testalkattal,és egészséges.Tanácsként ezeket az információkat kaptam,az utolsó injekció után várunk 17 napot.
        A 17-dik napon 3000IU HCG
        A 22-dik napon 3000IU HCG
        A 27-dik napon 1500IU HCG
        A 32-dik napon 1500IU HCG

        Emellett:
        A 17-diktől a 34-dik napig 100mg Clomid/nap
        A 35-dik naptól a 49-dik napig 50mg Clomid/nap.

        Szeretnék biztos lenni abban hogy mindezekre szükségem van e a kúra után,azért szeretném egy hozzáértő segítségét kérni.

        A válszt előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonkezelés témában

        Tisztelt Kérdező!


        A hormonkezelés mindig szigorú orvosi kezelés mellett kell, hogy történjen, mivel komoly változásokat okoz a szervezetben. Valóban a spermiumtermelés visszaállátására szolgálhat a HCG terápia. Amennyiben Ön egészséges, amint említi, az Ön által említett tesztoszetron kezelés az egészségére lehet jelentősen káros hatással. Fontos a szervezet tesztoszteron szintjének rendszeres ellenőrzése és a spermiumkép kontrollálása. Mindezek urológus vagy andrológus szakorvos irányítása mellett történjenek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-13 13:58:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés