• vörös folt a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A péniszemen, azon belül is a makkon és a makk alatti részen mindkét oldalon vörös nagyobb terjedelmű foltok vannak. Fájdalmat nem érzek, nem is volt, viszont rettentően zavaró esztétikailag. Szexuális kapcsolatom évek óta nem volt, mégis kialakult valamiért. Van rá valamilyen kenőcs, vagy gyógyszer, ami megszüntetné? Mitől lehet ez / mi ez a betegség? Kell aggódnom?

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Természetesen bármilyen kezelést megelőzően az elváltozást urológus vagy bőrgyógyász szakorvosnak kell megmutatni, ezt követően lehet megtervezni megfelelő kezelést.


        Kérdés: 2019. július 06., 18:23; Megválaszolva: 2019. július 10., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: