Péniszprobléma

Nemrég kiderült, hogy szifiliszem van, voltam vele urológusnál és nemigondozónál. A tünetek megvannak, a péniszemen van egy kis dudor, alatta egy seb, a másik oldalon pár kis pattanás szerű golyó. Ami megrémít, hogy a péniszem jobb oldalán, ahol a dudor van, alatta kitapintható egy drótszerű valami, mintha egy ér lenne. Merevedéskor nagyon kitapintható. Az urológusnak mikor mutattam kifejezetten azt, csak legyintett, hogy nem fontos, biztos csak visszér, nem kell vele foglalkozni. Őt jobban érdekelte a dudor, a végén azt mondta, hogy fityma eltávolítást javasol. Amit azért tartottam furcsának, mert sejtettem, hogy szifiliszem van, de neki ez eszébe se jutott, én rákérdeztem, azt mondta nem tudja. Menjek el bőrgyógyászhoz. El is mentem, a bőrgyógyász már a kezem alapján rögtön tudta, hogy szifilisz. Megnézte ő is a péniszem, szerinte a szifilisz kezeléssel megszűnik ez is. A héten megyek a nemibeteg-gondozóba. De az a drót szerű valami eszméletlenül megijeszt, pedig urológus már mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Meg azért sem tudom már hova tenni ezt az egészet, mert bárhol olvastam a szifiliszről, mindenhol azt írják, hogy a második szakasz előtt eltűnik a dudor a nemiszervről, de nálam még mindig megvan. Kell ettől tartanom? Így lehet pl önkielégítést végezni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a penis témában

Amíg nem gyógyul meg, nem javaslok semmiféle szexuális "akciót". Az említett"drótszerű" jelenség betrombotizált ér lehet.

Kérdés: 2020. december 01., 20:15; Megválaszolva: 2020. december 02., 22:05
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?