• Mi lehet a probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor. Olyan problémám lenne, hogy egy ideje küszködők makk fájdalommal. Ezzel a problémámmal már jártam bőrgyógyásznál aki makk gyulladást diagnosztizált kaptam rá gyógyszert, kenőcsöt ezzel 2 hétig vártam mire újra vissza mentem a fájdalom valamennyire enyhült de még se szűnt meg. Bár az orvos szerint a makk gombás, gyulladása teljesen elmúlt. De én még mindig néha néha időszakosan érzek fájdalmat. Sajnos már tanácstalan vagyok mi tevő legyek. Sajnos elég sok problémám van év elején mellekhere gyulladásom is volt de azon már nagy nehezen túl vagyok. Vérvételen is voltam ott is minden rendben volt. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        A gyulladásos folyamat (akár a mellékhere, de főleg a prosztata gyulladása) okozhat hasonló panaszokat. Urológiai vizsgálatra jelentkezzen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 10., 06:28; Megválaszolva: 2018. október 13., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: