• NEMI PROBLÈMA

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! A problémám a péniszemmel van ugyanis a makk tövénél jobb és bal oldalt(nem a fitymafék) elkezdett egyre jobban "szakadni" ami egy kis repedéssel indult sajnos több durva és nem jól sikerült nemi aktus miatt. De már egyre jobban reped és egyre vèkonyabb az a rész és èrzékenyebb aktus közben még akár fájdalommal is jár! A kérdésem hogy ez ellen mit lehetne tenni vagy kirrigálni? Esetleg a szövetet erősíteni valamilyen kenőccsel vagy egy kisebb műtéti beavatkozással helyrehozni vagy összevarrni? Tanácstalan vagyok kihez kellene fordulnom(urologus,sebèsz) Elöre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Mindenképpen személyes vizsgálat javasolt a probléma pontos tisztázása céljából, ezt követően lehet a lehetséges gyógymódról beszélni.


        Kérdés: 2019. április 24., 22:15; Megválaszolva: 2019. április 30., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: