• Furcsa égő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Szeptember3.-án fordultam nőgyógyászhoz mert alhasi fájdalmaim voltak, a diagnózis a következő volt Emndometritis et adnexitis incip, kolpitis IUD in utero.Kaptam rá gyógyszert (Azi Sandoz + Klion 2X1 )a panaszom elmúlt, ezután menstruáltam. A menstruáció elmúlása után ismét jelentkezett alhasi fájdalom és társult hozzá egy hüvelyi diszkomfort érzés is Újra visszamentem a nőgyógyászhoz aki mindent rendben talált, de a panaszom nem szünt meg, ezért vér és vizelet vizsgálatot kért az orvosom, CRP, Ca125, + vizelet Az eredmények negatívak lettek.Sajnos továbbra is panaszaim vannak, derékfájás, ritkábban alhasi fájdalom, és vizelés után kellemetlen égő érzés, nincs sürgető vizelési ingerem, de van hogy csak nagyon keveset tudok üríteni Az orvosom azt mondta hogy mivel nincs probléma a vizeletemmel a hólyaghurut kizárva. Odafigyelek a megfelelő folyadékbevitelre és jelenleg tőzegáfonya kapszulát szedek.Kérem segítsen hogy mi lehet ez és hová forduljak panaszaimmal Köszönöm szépen

        Dr. Papos István válasza a endometriózis témában

        Mindenképpen nőgyógyászati kontrollvizsgálat javasolt. A laborleletek kizárják az urológiai gyulladás lehetőségét.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 28., 12:21; Megválaszolva: 2018. szeptember 28., 19:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: