Vissza menjek az orvosomhoz?

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, miszerint, voltam urológusnál a múlt héten, mert viszketést éreztem a péniszemben és rá pár napra el is kezdett szivárogni belőle (pár csepp/nap) majdnem áttetsző, de inkább zavaros váladék. A doktor úr megvizsgálta a vizeletem és sumetrolim antibiotikumot írt fel rá, amit be is szedtem az előírtak szerint. Most 2 napja elfogyott a gyógyszer (beszedtem mind) , de még nem gyógyultam meg teljesen úgy érzem. Napjában 1x-2x rám jön a viszketés (1-2percig tart kb) , valamint a váladék úgy látom, hogy teljesen átlátszóvá változott és kb 10edjére redukálódott a mennyisége, ami nagyjából azt jelenti, hogy néha érzem a péniszem végén, de nem csöpög, a mennyisége majdnem 0 (elég nehéz ezt így megfoglamazni) . A papírom az van, hogy "panasz esetén kontroll" a kérdésem az lenne, hogy szükségem van még gyógyszerre, visszamenjek a jövő héten vagy most már elfog múlni magától is? (gyulladáscsökkentőként még kamillateát fogyasztok egyszer egy nap) Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Húgycső témában

Mindenképpen jelentkezzen kontroll vizsgálatra, hiszen nem panaszmentes. Húgycsőváladék tenyésztés elvégzése javasolt.

Kérdés: 2015. október 22., 03:10; Megválaszolva: 2015. október 22., 08:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tanácstalan vagyok.
Vizeletvisszamaradás
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves férfi vagyok, és 5-6 hónapja vizeletutócsepegést vettem észre, ez minden vizelés utánra igaz. Ma reggel viszont mikor...
Veseciszta, prosztatakő...
Tisztelt Doktor úr! A közelmúltban voltam hasi ultrahangon, ahol a vizsgálatot végző orvos az alábbit mondta: "bal oldalon a kp. harmadnak...
Fertőzésveszély
Tisztelt Doktor úr! Hamarosan húgycső szűkület vizsgálatra kell mennem. 5 éve már voltam ilyen vizsgálaton és utána meg is...
Égető érzés
Tisztelt doktor úr! A legutóbbi aktusom után 1-2nappal égető érzés jelent meg vizeléskor a húgycső végén, illetve ez később jelent volt...