Vesefájdalom egy hónapja

Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja jelentkeztek a jonn vesém körüli fájdalmak. Labor eredményém genny: 3+ többi normalis. Antibiotikum szedése után (ciprofloxacin) 2+ ismét egy fajta gyógyszer után 2 adag monural) már csak 1+ az utolsó gyógyszer után (teravid) lett negativ. Viszont most kb 1 hete nem szedem a gyógyszert ujra erzem a nyomó fájó érzést már nem olyan erősen de érzem. Más tünetem nincs eddig sem volt. Normális hogy eddig eltart? Illetve érdemes lenne urulógust felkeresnem? Esetleg gyógyszer szükséges e még? Az utolsó labornál volt 40-50 vvt a mensesem kb 6.napján.amikor már nagyon enyhe kevés volt.de ez esetleg okozhatta e a véres vizeletet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza vese témában

Mindenképpen érdemes urológust felkeresnie, amennyiben panaszai nem múlnak.

Javasolt ismételt laborvizsgálat és veseultrahang vizsgálat elvégzése.

Kérdés: 2015. július 14., 15:43; Megválaszolva: 2015. július 14., 16:55
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.