Tanácstalan és elkeseredett vagyok

(Elore is elnezest az ekezet hianya miatt) A problemam januar elejen kezdodott. Eleinte azt hittem, hogy egy egyszeru felfazasom van. Gondoltam, minden no atesik rajta nekem se lehet nagy gondom. Eloszor az SZTK-ba mentem urologiara, ahol felfazasra adtak antibiotikumot (Nolicin) vegigszedtem, nem eltem szexualis eletet megis visszatertek a panaszok. Mas orvoshoz mentem o is felfazasos tunetekkel Augmentin antibiotikumot irt fel, de megint elojottek a panaszok. Harmadik alkalommal a vizeletvizsgalatbol kiserult, hogy Ureaplasma talalhato a vizeletemben, igy a partneremet es engem is a Doxcyclin antibiotikummal kezeltek. Egy hetre a gyogyszer befejezese utan visszatert a folyamatos vizelesi inger az ego fajdalom vizelesnel (par csepp es az is gyotro) . Megint egy uj orvos, o mondta, hogy gumiovszerrel vedekezzunk legalabb 1-2 honapig es igyak nagyon sokat es felirt vegso szuksegletre Nolicint. A panaszaim eltuntek legalabb 2 hetre. Ma ujra elkezdodtek viszont veres volt a vizeletem (A parommal a jo hir es az elmulas hiteben nem hasznaltunk ovszert, nem lepett felre egyszer se) . Az lenne a kerdesem, hogy 3 honap szenvedes es 3 antibiotikum kura utan mihez kezdjek? Semmi eselyek arra, hogy normalisan vizeljek fajdalom nelkul? Elore is koszonom a valaszt...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza húgyúti fertőzés témában

Fontos, hogy egy orvos kezelje, nem kell az orvosokat váltogatni. A húgyúti fertőzés kezelése türelmet igényel mind az orvos, mind a beteg részéről. Amennyiben egy kezelés után panasza van, kontroll vizsgálatra kell visszamennie, lehet, hogy a probléma tartósabb kezelést, gyógyszeres kiegészítést vagy gyógyszerváltást igênyel.

Kérdés: 2015. március 18., 17:27; Megválaszolva: 2015. március 19., 17:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.